«Αφήναμε ημιτελή την δουλειά»

Στο κακό πεντάλεπτο του Κολοσσού στην πρώτη περίοδο στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Άρης Λυκογιάννης, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

«Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς για την ομάδα. Στην εξέλιξη του αγώνα ήταν καθοριστικό το δεύτερο πεντάλεπτο της πρώτης περιόδου, το οποίο ήταν το χειρότερο για μας. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα προβάδισμα από την αρχή και νομίζω ότι στα τελευταία δεκάλεπτα οι ομάδες ήταν ισάξιες. Προσπαθούσαμε να περιορίσουμε τα επιθετικά ατού του ΠΑΟΚ, αλλά αφήναμε ημιτελή τη δουλειά. Ο Ουότερς για 37 λεπτά που αγωνίστηκε δέχθηκε πολλά άσχημα μαρκαρίσματα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δόθηκαν μόνο τόσα λίγα φάουλ, το οποίο θεωρώ παράξενο. Γι’ αυτό ήταν εκνευρισμένος. Σε ότι αφορά τον Λάνγκφορντ, από τους 13 πόντους που έβαλε στην τελευταία περίοδο, πόσες βολές σούταρε; Είναι εννιά βολές. Η απόφαση δείχνει ότι κάναμε φάουλ στον Λάνγκφορντ».

Από την πλευρά του, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είπε: «Εμείς αργήσαμε να μπούμε στο γήπεδο, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που μπήκε πολύ δυνατά. Στόχος για μας είναι η 6η θέση. Κρατάμε τα θετικά και προχωράμε. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

Σχετικά άρθρα