Κάτοικοι Αμπελοκήπων πλέον επίσημα Δανάη και Γιάνης Βαρουφάκης! (ΦΩΤΟ) thumbnail

Κάτοικοι Αμπελοκήπων πλέον επίσημα Δανάη και Γιάνης Βαρουφάκης! (ΦΩΤΟ)

Σε διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στον 4ο όροφο μιας πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους μετακόμισε το ζεύγος Βαρουφάκη. Το νέο τους σπίτι είναι μάλιστα, σε κομβικό σημείο αφού συνορεύει με το Ελεγκτικό Συνέδριο, την Ευρωκλινική, το μαιευτήριο Έλενα, το υπουργείο Τουρισμού, ενώ λίγο πιο κάτω είναι και το κτίριο της Αμερικανικής Πρεσβείας.


Σύμφωνα με το protothema, πρόκειται για δυο ενωμένα διαμερίσματα, συνολικού εμβαδού 180 τ.μ και μεγάλη ενιαία βεράντα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νοικιάστηκε μέσω μεσιτικού γραφείου έναντι 800 ευρώ το μήνα. 


ImageHandler.jpg
Ακόμη, σημαντικό ρόλο στην επιλογή του διαμερίσματος φέρεται να έπαιξε ότι στο ισόγειο του λειτουργεί ανεξάρτητο ιδιωτικό πάρκινγκ. Αυτό δεν συνέβαινε στην προηγούμενη γειτονιά του ζευγαριού, γεγονός που καθιστούσε την στάθμευση κοντά στο σπίτι, εξαιρετικά δύσκολη.


Η άφιξη Βαρουφάκη στους Αμπελόκηπους ξάφνιασε τους νέους γείτονες αλλά και τους πρώην ενοίκους του διαμερίσματος που τώρα μένει ο υπουργός.


var3.jpg
Οι γείτονες του πάντως χαίρονται με την άφιξη του υπουργού, καθώς ο κ. Βαρουφάκης συνοδεύεται και από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, οι οποίοι θα φρουρούν το σπίτι σε 24ωρη βάση. Οι κάτοικοι εκτιμούν ότι αυτό θα έχει αποτέλεσμα να μειωθούν οι διαρρήξεις.


Το πρωινό της περασμένης Τετάρτης, ο Γιάνης Βαρουφάκης απαθανατίστηκε κατά την έξοδο του από την πολυκατοικίας με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X