Χαρίσης: «Περιμένω τα ευχάριστα νέα»

Ο 20χρονος Χάρης Χαρίσης θα φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι και ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε πως περιμένει αυτά τα ευχάριστα νέα. Πάντως ο νεαρός δεν θέλησε στις δηλώσεις του να προαναγγείλει την συμφωνία που υπάρχει, για την μετακόμισή του στην Τούμπα.
O Χάρης Χαρίσης στις δηλώσεις του ανέφερε:
«Τώρα ήρθα σαν φιλοξενούμενος στην Τούμπα, ως παίκτης του ΠΑΣ. Το καλοκαίρι δεν ξέρω τι ακριβώς θα συμβεί, αλλά περιμένω τις εξελίξεις. Είμαι ακόμα παίκτης του ΠΑΣ».
Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, που έχει συμφωνήσει σε όλα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα τη νέα σεζόν, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ τον χειροκρότησε την Κυριακή στον αγώνα με τους ασπρόμαυρους. «Το εκτιμώ αυτό, γιατί συμπαθώ ιδιαίτερα τον κόσμο και την ομάδα του ΠΑΟΚ».
Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ειπε: «Δεν είμαι εκατό τοις εκατό ικανοποιημένος, έχω να δώσω πολλά περισσότερα», ενώ για το τελικό αποτέλεσμα και το 1-1 ο νεαρός χαφ είπε πως: «Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα αυτό ήταν δίκαιο, καθώς εμείς ήμασταν καλοί, αλλά κι ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες στο τέλος για να πετύχει ένα γκολ».
Ο προπονητής του Δικέφαλου, Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν και ο ίδιος απάντησε: «Οταν ένας άνθρωπος σαν τον κύριο Γεωργιάδη μιλάει για μένα, είναι πολύ σημαντικό και με τιμάει αυτό και τον ευχαριστώ», ενώ για τα όνειρά του με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως: «Θα περιμένω πρώτα να έρθουν τα ευχάριστα νέα και μετά θα κάνω περαιτέρω σκέψεις.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε και για το καλωσόρισμα του γιου του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου, μέσω του Instagram. Ο ίδιος χαμογελώντας είπε: «Ισως να ξέρει κάτι περισσότερο. Τώρα αναμένουμε».

Σχετικά άρθρα