Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαΐου thumbnail

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαΐου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Απρίλιος προσθέστε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα -δηλαδή το 3- κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο, κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (3), 12+3=15. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+5=6. Το 6 είναι ο προσωπικός σου μήνας για το Απρίλιο.


Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Μάιος προσθέστε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 4 – κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (4), 12+4=16. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+6=7. Το 7 είναι ο προσωπικός σου μήνας για το Μάιο


 


Για τον μήνα Μάιο


Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1
Η δίψα σου για ζωή σε προτρέπει να εξερευνήσεις άγνωστα μέρη και να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους. Η ρήξη με κάθε τι παλιό ή φθαρμένο από το χρόνο είναι αναπόφευκτη.
Επαγγελματικά: Η εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου είναι το απαραίτητο συστατικό για την επίτευξη των στόχων σου. Επίλεξε το συντομότερο δρόμο και μην αναλώνεσαι σε λόγια.
Οικονομικά: Εκκρεμότητες από το παρελθόν πιέζουν για οριστικές λύσεις.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση τα πράγματα είναι ζόρικα. Η διάθεση σου αλλάζει εύκολα και θέλεις να περνάει μόνο το δικό σου. Αν είσαι μόνος/η, ευνοείσαι για γνωριμίες άστατες και βραχυπρόθεσμες.


Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2
Αγχώνεσαι υπερβολικά με το τι γνώμη θα σχηματίσουν για σένα οι άλλοι. Προσπαθώντας να έχεις άψογη συμπεριφορά, καταπιέζεσαι, παραμελώντας τα δικά σου «θέλω» και τις προσωπικές σου επιθυμίες.
Επαγγελματικά: Θέλεις όλοι να κινούνται στους δικούς σου ρυθμούς, αν και κατά βάθος γνωρίζεις ότι αυτό είναι ανέφικτο. Όσο έχεις τη συγκεκριμένη αντίληψη σαμποτάρεις τις φιλότιμες προσπάθειες σου για επιτυχία.
Οικονομικά: Άγχος και ένταση από την αστάθεια που επικρατεί στον οικονομικά τομέα.
Αισθηματικά: Αναλύεις τα πάντα και μένεις στη θεωρία. Ο σύντροφος σου νοιώθει ότι βρίσκεται κάτω από μικροσκόπιο. Αν είσαι μόνος/η, μη βιαστείς να επενδύσεις σε νέες γνωριμίες μόνο και μόνο επειδή σου χαϊδεύουν τ' αυτιά. 


Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3
Βρίσκεσαι διαρκώς σε εγρήγορση και δεν αφήνεις καμιά στιγμή να πάει χαμένη. Χάρη στην οξύνοια και την καλή χρήση του λόγου που διαθέτεις, πείθεις με ευκολία τους ανθρώπους που είναι γύρω σου για την ορθότητα των λόγων και των απόψεων σου.
Επαγγελματικά: Μπαίνεις δυναμικά στο παιχνίδι της ζωής και γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής. Οι γόνιμες ιδέες που ρίχνεις στο τραπέζι θα λειτουργήσουν σύντομα υπέρ σου.
Οικονομικά: Μην απλώνεσαι περισσότερο από ό,τι αντέχει το πορτοφόλι σου.
Αισθηματικά: Όταν δίνεις υποσχέσεις που δεν πραγματοποιείς, χάνεις την αξιοπιστία σου. Αν είσαι μόνος/η, λες τη γνώμη σου «έξω από τα δόντια» και αυτό δεν αρέσει. Χρησιμοποίησε και λίγη διπλωματία.


Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4
Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να βγεις έξω στον κόσμο και να διεκδικήσεις το μερίδιο που θεωρείς ότι σου αξίζει από τη ζωή. Κάθε εμπειρία που έχεις ζήσει αποτελεί ένα χρήσιμο μάθημα για το μέλλον.
Επαγγελματικά: Διαθέτεις την ικανότητα να προγραμματίζεις σωστά όλες τις υποχρεώσεις σου και δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη. Αν ψάχνεις για εργασία απευθύνσου σε όποιον μπορεί να σε βοηθήσει.
Οικονομικά: Ανάσες ανακούφισης. Τα σημάδια ανάκαμψης είναι εμφανή.
Αισθηματικά: Τα όνειρα που έκανες καρό πριν με το σύντροφο σου τώρα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ο χρόνος είναι η λέξη κλειδί της σχέσης σας. Αν είσαι μόνος/η, μια ξεχασμένη ιστορία από το παρελθόν εμφανίζεται διεκδικώντας μια δεύτερη ευκαιρία.


Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/73355-arithmologia-ta-erotika-kai-oikonomika-toy-maioy#ixzz3Yb1GWcq7

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X