Ασοι από Ισπανία, Ιταλία

118. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ-ΒΑΡΕΖΕ 1  1.40
Καλά στοιχεία έδειξε στο “Παρτένιο” η Βίρτους που κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία από τη δυνατή έδρα της Αβελίνο. Βαθμός-”χρυσάφι” ενόψει της μεγάλης προσπάθειας που κάνει για να παραμείνει στη Σέριε Β. Εχει “στρώσει” αγωνιστικά με τον Αλιέτι στον πάγκο η γηπεδούχος η οποία έχει τη μεγάλη ευκαιρία για την πρώτη νίκη της μετά από πέντε αγωνιστικές. Θα πάμε και εδώ με το βαθμολογικό κίνητρο άλλωστε οι φιλοξενούμενοι έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία καθώς με 29 βαθμούς βρίσκονται ουραγοί και στο -12 από τη γραμμή των πλέι άουτ. Εναλλακτικά προτείνω το 2-3 γκολ καθώς η Βαρέζε συνήθως σκοράρει εκτός έδρας.
133. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1  1.65
Στο ντέρμπι των Βάσκων οι γηπεδούχοι έχουν σαφές προβάδισμα κρίνοντας από την αγωνιστική εικόνα των δύο αντιπάλων στη δεδομένη χρονική περίοδο. Η Αθλέτικ που είχε μια ημέρα ξεκούρασης παραπάνω από τη Ρεάλ νίκησε δίκαια την Κόρδοβα στο “Ελ Αρκανχέλ” 1-0 και πλέον απέχει μόλις έναν βαθμό από την έβδομη θέση της κατάταξης που βγάζει Ευρώπη. Εχει αποκτήσει την εντός έδρας αξιοπιστία της μετά το καταστροφικό δίμηνο Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου και δείχνει ικανή να διεκδικήσει θέση στο Γιουρόπα Λιγκ αντί της (7ης) Μάλαγα. Απουσίες σημαντικές δεν έχει με εξαίρεση τον Μουνιαϊν. Στη φιλοξενούμενη ο Μόγιες σχεδιάζει πλέον την επόμενη σεζόν καθώς εδώ και ένα μήνα αγνοεί τη νίκη με συνέπεια να έχει αφήσει κατά μέρος τα όποια σχέδια υπήρχαν για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Το περασμένο Σάββατο παραχώρησε ισοπαλία στη λαβωμένη από τραυματισμούς Βιγιαεάλ και μετρά πλέον πέντε αγωνιστικές δίχως τρίποντο. Πάμε με το κίνητρο κι αυτό το έχουν οι γηπεδούχοι.
134. ΛΕΒΑΝΤΕ-ΚΟΡΔΟΒΑ 1  1.70
Σπουδαίο διπλό πήρε η Λεβάντε στην έδρα της Χετάφε κι αυτό το 1-0 της νίκης την ανέβασε στο +3 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Απόψε έχει την τεράστια ευκαιρία να κάνει το μεγάλο βήμα για την παραμονή στην Πριμέρα καθώς με νίκη επί της ουραγού και καταδικασμένης Κόρδοβα ενδέχεται να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά από την 18η θέση της κατάταξης. Εντός έδρας τα καταφέρνει καλά με κλαμπ που βρίσκονται κάτω από τη μέση του πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν και πάλι φιλότιμοι αλλά αυτό το στοιχείο και μόνο δεν έφτασε για να πάρουν έστω τον βαθμό στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Πενιχρές οι εκτός έδρας επιδόσεις της Κόρδοβα η οποία κοντεύει σχεδόν τέσσερις μήνες χωρίς νίκη έχοντας απολογισμό από τότε 0-3-11! Η λογική λέει πως οι Λεβαντίνοι που δείχνουν σοβαρότητα εσχάτως θα πάρουν το ματς.

Σχετικά άρθρα