Κρέμα με γάλα καρύδας για μια γλυκιά δίαιτα!

<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Υλικά</strong></span></p>
<ul>
<li>500 γρ. γάλα καρύδας</li>
<li>80 γρ. ζάχαρη</li>
<li>30 γρ. κορν φλάουρ</li>
<li>4 αυγά</li>
<li>κανέλα (προαιρετικά)</li>
</ul>
<p> </p>
<p> </p>
<p><strong>Μερίδες:</strong> 6, <strong>Προετοιμασία-Παρασκευή:</strong> 30΄,<strong> Αναμονή:</strong> 2-3 ώρες</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα τα 300 γρ. από το γάλα καρύδας μαζί με τη ζάχαρη και τα βάζουμε στη φωτιά. Σ’ ένα μπολ ρίχνουμε το κορν φλάουρ, τα αυγά και το υπόλοιπο γάλα καρύδας. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα και λίγο πριν βράσει το γάλα καρύδας, το αδειάζουμε σε αυτό. Ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά μέχρι να γίνει μια πηχτή κρέμα και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε σε 6 ατομικά μπολ και πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με κανέλα.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><span>- See more at: http://www.steliosparliaros.gr/ygieina/xoris-laktozi/krema-gala-karydas/#sthash.t7V9cHEB.dpuf</span></p>

Σχετικά άρθρα