Στην αποστολή ο Όντεγκααρντ (video)

Την πρώτη του εμπειρία από αγώνα της πρώτης ομάδας θα έχει στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Μάρτιν Όντεγκααρντ, καθώς ο Κάρλο Αντσελότι πήρε τον νεαρό ταλαντούχο Νορβηγό στην αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα με την Αλμερία…

Ο 16άχρονος παίκτης, που επέλεξε τη «βασίλισσα» για να συνεχίσει την καριέρα του πριν από μερικούς μήνες-τον ήθελαν και άλλες ομάδες-απασχολούσε τις προηγούμενες μέρες τον Τύπο, καθώς κυκλοφορούσαν φήμες ότι φέρεται σαν κακομαθημένος και δεν είναι υπόδειγμα στις υποχρεώσεις του, καθώς θεωρούσε πως δεν… είναι παίκτης για να παίζει στην β’ ομάδα! Έτσι, και ο Ζινεντίν Ζιντάν τον άφηνε στον πάγκο της β’ ομάδας, αλλά ήρθε η… ώρα να ζήσει στιγμές και με τους «μεγάλους». Λέτε να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την πρώτη ομάδα της «βασίλισσας»!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε πάντως ένα «μάθημα» στον Μάρτιν Όντεγκααρντ, κατά την διάρκεια της προπόνησης του με την πρώτη ομάδα, όταν ο Πορτογάλος άσος του έκανε… παιχνίδια με τη μπάλα! Να θυμίσουμε πως η απόκτηση του 16άχρονου κόστισε στην «βασίλισσα» 3 εκ. ευρώ και 100.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Σχετικά άρθρα