Ξαναφουντώνει το φλερτ για Αμπεντ

Διαβάστε ακόμα:
Χελάντερ ο ένας εκλεκτός για την άμυνα
Τι κι αν ο Μεντί Αμπέντ συμπληρώνει περίπου 11 μήνες μακριά από τον Παναθηναϊκό, οι Πράσινοι δεν τον ξεχνούν. Και όπως φαίνεται προετοιμάζουν το έδαφος για να τον ξαναντύσουν με τη φανέλα του Τριφυλλιού.
Ο γαλλοαλγερινός μέσος που αγωνίζεται στη Νιούκαστλ και την περασμένη σεζόν είχε παίξει με επιτυχία στους Πράσινους -διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στον καταπληκτικό β’ γύρο που πραγματοποίησε η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου- «ψήνεται» να επιστρέψει σε μόνιμη βάση στον Παναθηναϊκό παρά το δέλεαρ της ιλουστρασιόν Πρέμιερ Λιγκ.
Μολονότι το τελευταίο τρίμηνο, κι αφού αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε κατά το διάστημα Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου, βρήκε μια θέση στο ροτέισον των Ανθρακωρύχων έχοντας εννέα συμμετοχές στα τελευταία δώδεκα ματς πρωταθλήματος, ο Αμπέντ δεν είναι αρνητικός να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, απ’ όπου έχει εξαιρετικές αναμνήσεις.
Οι Πράσινοι έχουν ήδη κάνει επαφές με τη διοίκηση της Νιούκαστλ προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για διαπραγμάτευση και προχωρούν προκειμένου να φέρουν στην ομάδα έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και απ’ τον οποίο ξέρουν τι να περιμένουν.

Σχετικά άρθρα