Δείτε εικόνες απο το απίστευτο loft του Τζέραρντ Μπάτλερ! thumbnail

Δείτε εικόνες απο το απίστευτο loft του Τζέραρντ Μπάτλερ!

Δείτε το απίστευτο loft του ηθοποιού Τζεράρντ Μπάτλερ στη Νέα Υόρκη. Ενα ρετιρέ, με τεράστιες πόρτες, «άγριους» τοίχους, ξύλο, πολυελαίους με φύλλα χρυσού, τοιχογραφίες και ρομαντικά και πολυτελή υφάσματα.


Σχεδιάστηκε από τον Elvis Restaino, ο οποίος χρειάστηκε 4 χρόνιαγια να το ολοκληρώσει.


Οι δυο τους συναντήθηκαν σε ασυνήθιστα μέρη για να αντλήσουν έμπνευση και ιδέες.


Περπάτησαν μέσα σε κτίρια απίστευτης αρχιτεκτονικής, μελέτησαντοίχους στους δρόμους, πήγαν σε ναυπηγεία, πήραν παλιά αντικείμενα που θα μπορούσαν να ξαναχρησιμοποιηθούν.Το σπίτι σχεδιάστηκε με σκοπό να καθρεφτίσει την αρρενωπότητα και την αγριάδα του Μπάτλερ. Αυτός ήταν ο στόχος του αρχιτέκτονα αλλά πρόσθεσε και πολλά στοιχεία θηλυκότητας για να σπάσει τη μονοτονία.


Ο σχεδιασμός του loft του Μπάτλερ ανακυκλώνει στοιχεία από το παρελθόν μέσα από ένα ευρωπαϊκό-μποέμ στιλ, με ένα τολμηρό συνδυασμό πάθους και θηλυκών στοιχείων.


Επέλεξε να ανακυκλώσει και να επαναναδημιουργήσει παλιά έπιπλα και αντικείμενα, αντί να αγοράσει νέα δίνοντας ένα αποτέλεσμα που παραπέμπει σε ένα καθόλου συνηθισμένο νεουρκέζικο σπίτι.         

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X