Συνάντηση Κοντονή-Ινφαντίνο: Σύγκλιση απόψεων (LIVE)

Σύμφωνα με πληροφόρηση του pamesports.gr από τη συνάντηση Κοντονή-Ινφαντίνο-υπουργών και εκπροσώπων κομμάτων, διαπιστώνεται σύγκλιση απόψεων στα επίμαχα άρθρα που αφορούν στο αυτοδιοίκητο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει -μέχρι στιγμής- πλήρης ταύτιση απόψεων.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε αφού έγινε συζήτηση για όλα τα άρθρα που έχουν προκαλέσει διαφωνίες με τον κίνδυνο του περίφημου Grexit στο ποδόσφαιρο.
Ο πρώτος που αποχώρησε ήταν ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. και Υπουργός Τέρενς ΚουΪκ, που αποκάλυψε ότι όλες οι πλευρές συμφωνούν ότι δεν πρέπει να υπάρχει ενδεχόμενο Grexit! «Η συζήτηση ήταν εξαιρετικά ειλικρινής. Τέθηκαν στο τραπέζι όλα τα θέματα και δόθηκαν οι διευκρινίσεις ότι δε θίγεται το αυτοδιοίκητο. Χάρηκα που ήταν παρόντες όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων. Ζήτησα από τον κ. Ινφαντίνο να βοηθήσει η UEFA να ηρεμήσουν τα γήπεδα, για να μπορούν να πηγαίνουν οι οικογένειες μας.
Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να μπορέσουμε να βάλουμε το ποδόσφαιρο στην τροχιά που επιβάλλεται. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται. Θα δοθούν στον κ. Ινφαντίνο όλες οι διευκρινίσεις και οι γραπτές διαβεβαιώσεις ότι δε θίγεται το αυτοδιοίκητο και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε ο Τέρενς Κουίκ.
 

Σχετικά άρθρα