Μια αγωνιστική για τους πανηγυρισμούς μετά την πρόκριση!

Με την διεξαγωγή ενός αγώνα «κεκλεισμένων των θυρών» τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός από την Ευρωλίγκα για τους πανηγυρισμούς των οπαδών του μετά την νίκη επί της Μπαρτσελόνα και την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης (15-17/5)!

Η Ευρωλίγκα εκτός από την μια αγωνιστική, ποινή την οποία οι «ερυθρόλευκοι» θα εκτίσουν σε αναμέτρηση της κανονικής περιόδου της επόμενης σεζόν, τιμωρήθηκαν και με πρόστιμο 97.000 ευρώ για την είσοδο των οπαδών τους μετά το τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη και τα καπνογόνα που άναψαν στην εξέδρα!

Η Ευρωλίγκα στην ανακοίνωσή της έκανε λόγο για αποτυχία των προστατευτικών μέτρων του Ολυμπιακού και ενέργειες που έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία των παρευρισκόμενων οπαδών.

Η Ευρωλίγκα τιμώρησε, επίσης, τον Παναθηναϊκό με συνολικό πρόστιμο που αγγίζει συνολικά τις 30.000 ευρώ για καπνογόνα και αντικείμενα στον τέταρτο προημιτελικό αγώνα των πλέι οφ της Ευρωλίγκας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Το πρόστιμο των 15.000 ευρώ αφορά τις φωτοβολίδες και τα καπνογόνα, η χρηματική ποινή των 10.000 ευρώ για αντικείμενα που δυσχέραιναν το έργο όσων βρίσκονταν στο παρκέ και τέλος το πρόστιμο των 5.000 ευρώ αφορά αντικείμενα που έπεσαν στο παρκέ.

Σχετικά άρθρα