Οριστικά στα πλέι οφ ο Υδραϊκός, το απόλυτο ο Ολυμπιακός

Μετά την ιστορική πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα έκπληξη της φετινής περιόδου στην υδατοσφαίριση, ο νεοφώτιστος στην Α1 Ανδρών Υδραϊκός, κατάφερε να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρωτά επικράτησε του ΝΟ Χίου με 8-5, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής.
Οκτάλεπτα: 2-0, 2-2, 2-1, 2-2
Άνετα ο Ολυμπιακός, 23-4 τον ΑΝΟ Γλυφάδας και μυαλό στο Τσάμπιονς Λιγκ
Μια ακόμη εύκολη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός ο οποίος επιβλήθηκε με 23-4 του ΑΝΟ Γλυφάδας και διατήρησε το απόλυτο (21 στα 21).
Οκτάλεπτα: 6-1, 4-1, 5-1, 8-1
Ισχυρός στην έδρα του ο ΠΑΟΚ, 11-9 τον Παναθηναϊκό
Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια σημαντική νίκη, κυρίως για την ψυχολογία του εν όψει των πλέι οφ, επί του Παναθηναϊκού με 11-9.
Οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 3-2, 3-4
Δεν κατέβηκε, αποβάλλεται και υποβιβάζεται ο Νηρέας Λαμίας, οριστικά 2ος ο Εθνικός
Ο Νηρέας Λαμίας δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο ματς κόντρα στον Εθνικό Πειραιά που ήταν προγραμματισμένο την Τετάρτη στο κολυμβητήριο του Πειραιά, όπως είχαν προαναγγείλει άλλωστε οι παίκτες του. Επειδή είναι η δεύτερη φορά που δεν κατεβαίνει σε αγώνα του φετινού πρωταθλήματος, σύμφωνα με την προκήρυξη, αποβάλλεται από τη συνέχεια του πρωταθλήματος και υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία. Ο Εθνικός, εξάλλλου, με τη νίκη του αυτή στα χαρτιά, εξασφαλίζει και μαθηματικά από σήμερα τη 2η θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου και δεν θα αγωνιστεί στην πρώτη φάση των πλέι οφ, ενώ θα έχει πλεονέκτημα έδρα στη δεύτερη.

Σχετικά άρθρα