Γιατί είναι στο νοσοκομείο η Αλέκα Παπαρήγα; thumbnail

Γιατί είναι στο νοσοκομείο η Αλέκα Παπαρήγα;

Αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων – Δεν ήθελε μονόκλινο αλλά να νοσηλευτεί σε κοινό θάλαμο – Δέχτηκε επίσκεψη από τον Δ. Κουτσούμπα


Ομαλά και ήρεμα κύλησε το πρώτο 24ωρο της πρώην Γενικής Γραμματέως του ΚΚΕ κυρίας Αλέκας Παπαρήγα στην Καρδιολογική Μονάδα του νοσοκομείου "ΕΛΠΙΣ".


Η βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ εισήχθη το πρωί της Τετάρτης στο νοσοκομείο στην εκπνοή της εφημερίας του, έχοντας συμπτώματα καρδιακής αρρυθμίας.

Στην Καρδιολογική Μονάδα, άλλωστε, εφημέρευε η προσωπική της φίλη και μάχιμο στελεχος του ΚΚΕ στον χώρο της υγείας και στο ΕΣΥ κυρία Βασιλική Μουντάκη. Η διευθύντρια της κλινικής – η οποία σημειωτέον διεκδικεί τον τίτλο και μιας εξαιρετικής ομοιοπαθητικής γιατρού- έθεσε υπό…παρακολούθηση την συντρόφισσα, υποβάλλοντας την σε εργαστηριακές και άλλες εξετάσεις ώστε να αποκτήσει τη συνολική εικόνα και να κρίνει εάν πρέπει να γίνει εισαγωγή, όπως και έγινε τελικά.

Από το μεσημέρι της Τετάρτης η κυρία Παπαρήγα φιλοξενείται στο δωμάτιο 5 του 2ου ορόφου του "ΕΛΠΙΣ" στην Καρδιολογική. Πρόκειται για ένα απο τα ελάχιστα μονόκλινα που διαθέτει το νοσοκομείο, και η διαμονή της πολιτικού θεωρήθηκε δεδομένη σε αυτό, όπως είχε γίνει συχνά στο παρελθόν όταν χρειάστηκε να νοσηλευτούν και άλλοι πολιτικοί. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση η ασθενής δεν…συνεργάστηκε, επιμένοντας να νοσηλευτεί σε κοινό θάλαμο με άλλους ασθενείς. Αυτό είναι και το μόνο περιστατικό αντίδρασης και άρνησης για συνεργασία που της "χρεώνουν" εργαζόμενοι του νοσοκομείου, καθώς όλοι περιγράφουν μια γλυκιά, συνεργάσιμη και υπάκουη ασθενή.

Βρισκόταν συνεχώς περιτριγυρισμένη απο δικούς της ανθρώπους, ενώ το απογευμα δέχτηκε και την επισκεψη του νυν Γενικού Γραμματέα του κόμματος κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος παρέμεινε για τουλάχιστον μια ώρα μαζί της. Το βράδυ της Τετάρτης την επισκέφθηκε και ο υπουργός Υγείας, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Με δεδομένο ότι η διερεύνηση της καρδιακής αρρυθμίας και των λόγων που την προκαλούν χρειάζεται κάποιο διάστημα, θεωρείται πολυ πιθανό η κυρία Παπαρηγα να μην λάβει αμέσως εξιτήριο. Η ίδια, πάντως, δεν έδειξε να αγχώνεται σε αυτό το ενδεχόμενο, αντιθέτως ήρεμη δήλωνε ότι προφανώς θα κάνει ό,τι της υποδείξει η γιατρός της, η κυρία Μουντάκη.
http://www.protothema.gr/

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X