Τέσσερις δίμετροι για τον άσο

Η ΑΕΚ έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός φορ, δύο εξτρέμ, ενός αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού και ενός γκολκίπερ. Για την πρώτη θέση τα δεδομένα είναι ρευστά. Για αυτές των ακραίων πληροφορηθήκατε μέσω του pamesports.gr για την περίπτωση του Μπόσκο Γιάνκοβιτς. Σε ότι αφορά την περίπτωση του στόπερ όλα δείχνουν ότι πρόκειται για Αργεντινό που αγωνίζεται σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ σε ό,τι αφορά τη φανέλα με το νούμερο 1 ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει κατασταλάξει σε 4 λύσεις. Αυτές είναι οι εξής:

Ο 28χρονος Πολωνός Πρέμιζλαβ Τιτόν (1,95 μ.) την περίπτωση του οποίου αποκάλυψε προσφάτως η “L.S.”. Αγωνίζεται δανεικός από την PSV στην Έλτσε, και το συμβόλαιο του (με τον ολλανδικό σύλλογο) τελειώνει το 2016. Είναι 13 φορές διεθνής με την Πολωνία.

Ο 30χρονος Σλοβάκος Ντούσαν Κούτσιακ, βασικός από το 2011 στην πολωνική Λέγκια. Έχει ύψος 1,94 μ., το συμβόλαιο του λήγει το 2016, είναι 10 φορές διεθνής με τη Σλοβακία και το 2009 ως παίκτης της ρουμανικής Βασλούι έπαιξε αντίπαλος της ΑΕΚ.

Ο 26χρονος Κοσταρικανός Εστεμπάν της Αλκμάαρ στην οποία παίζει από το 2010 και λήγει το συμβόλαιο του. Έχει ύψους 1,93 μ., είναι 2 φορές διεθνής και δεν πήγε στο τελευταίο Μουντιάλ επειδή τσακώθηκε με τον ομοσπονδιακό προπονητή. Λέγεται πως υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι και ότι το κασέ του είναι πλέον στα ύψη.

Ο 26χρονος (ύψους 1,93 μ.) Ολλανδός Έρβιν Μιούλντερ, από το 2009 στη Φέγενορντ, έχασε φέτος τη θέση του βασικού. Λήγει το συμβόλαιο του, είναι ο πρώτος που είχε στη λίστα ο Μιλοβάνοβιτς, αλλά για κάποιους λόγους ατόνησε το ενδιαφέρον, χωρίς ωστόσο να έχει εγκαταλειφθεί η περίπτωσή του.

Σχετικά άρθρα