Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας thumbnail

Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με καλή διάθεση και ήρεμος/η ξεκινάς τη μέρα, ίσως γιατί η αυριανή είναι αργία και έτσι θα μπορέσεις να βγεις, να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις. Από το απόγευμα και μετά, δε, που θα περάσει η Σελήνη στον 7ο οίκο σου, ποιος σε πιάνει. Το μενού περιλαμβάνει συνευρέσεις με φίλους, μια έξοδος επίσης είναι πολύ πιθανή, το ίδιο και μια νέα γνωριμία με άτομο πολύ ελκυστικό που θα σε ξεσηκώσει.
Σε σχέση: Η μέρα μπορεί να αρχίσει λίγο βαρετά, αλλά όσο περνάει η ώρα θα πάρεις τα πάνω σου και θα τελειώσει ακόμα καλύτερα, αφού είναι πολύ πιθανό να βγεις με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει.


ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Όλα μια χαρά θα κυλήσουν σήμερα και μέχρι το βράδυ θα έχεις πολύ καλή διάθεση κι επειδή αισθάνεσαι και τον ερωτισμό να σε καταλαμβάνει, δε θα αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη και θα κανονίσεις μια έξοδο με κάποιους φίλους σου, αφού πιστεύεις ότι πέρα από την ευχάριστη ψυχαγωγία, όλο και κάποιο φλερτ μπορεί να προκύψει.
Σε σχέση: Θα βρεις την ευκαιρία από το απόγευμα και μετά να ξεκουραστείς αλλά και να αφιερώσεις περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο στο σύντροφό σου, αφού η αυριανή αργία σου επιτρέπει να πας λίγο πιο πέρα και την ώρα του ύπνου.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να επιδιώξεις μια συνάντηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει, ώστε να βρεθείτε και να τα πείτε από κοντά, αφού κι η μέρα το επιτρέπει. Αν δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι στον ορίζοντα, δε θα σκάσεις πάντως. Νιώθεις ότι πολύ γρήγορα η κατάσταση θα ανατραπεί, γι' αυτό δε θα αφήσεις καμία πρόταση για έξοδο ανεκμετάλλευτη αφού ξέρεις ότι όποιος γυρίζει… γνωρίζει.
Σε σχέση: Είτε μείνετε με το ταίρι σου σπίτι, είτε βγείτε έξω, ακόμα και για μια βόλτα για να χαζολογήσετε, το σίγουρο είναι ότι θα ξεσκάσετε και θα περάσετε καλά γελώντας, συζητώντας και κουτσομπολεύοντας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μετά από πολλές συζητήσεις και μπλα-μπλα ίσως τελικά η κατάσταση με ένα πρόσωπο που σου αρέσει θα πάρει την τροπή που επιθυμείς και σήμερα ίσως κανονίσετε κάτι πιο ιδιαίτερο και ρομαντικό μεταξύ σας. Οι πιθανότητες για μια θετική αλλαγή στα ερωτικά σου πάντως είναι πολλές γι' αυτό καλό είναι να βγαίνεις, να γνωρίζεσαι και γενικά να μην αφήνεις ευκαιρίες για να συναναστραφείς με καινούργια άτομα.
Σε σχέση: Αν έχετε κάποιο σπίτι, εξοχικό ή φιλικό που θα σας φιλοξενήσει ίσως κάνετε σήμερα την απόδρασή σας με το ταίρι σου, αλλιώς θα κανονίσετε είτε να φάτε έξω ή να μείνετε μέσα το βράδυ κι αύριο να πάτε κάπου με παρέα.


ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Σήμερα είσαι στα πάνω σου όχι μόνο γιατί η εργάσιμη εβδομάδα τελειώνει μια ώρα αρχύτερα αλλά γιατί υπάρχει διάχυτη στην ατμόσφαιρα μια τάση για φλερτ που σε αναζωογονεί και σε βάζει στη διαδικασία να βγεις, να επικοινωνήσεις και να κάνεις γνωριμίες. Είτε στην πόλη, είτε εκτός, τα τυχερά σου θα τα έχεις και ένα νέο ξεκίνημα είναι πολύ πιθανό.
Σε σχέση: Δε θα χαλάσεις τη μέρα σου συζητώντας ένα θέμα με το ταίρι σου που γνωρίζεις πολύ καλά ότι ενδεχομένως να μην καταλήξετε πουθενά, αφού το βλέπετε τελείως διαφορετικά οπότε θα βρεις τρόπο να το αποφύγεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μέχρι νωρίς το απόγευμα που η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου, θα κλείσεις όσα θέματα πρακτικής φύσεως μπορείς και δε θα σταθείς καθόλου αλλά μετά θα κατεβάσεις ρολά. Όλο το κλίμα θα αλλάξει και θα γίνει πολύ πιο ερωτικό, οπότε το μυαλό σου μόνο σε δουλειές και υποχρεώσεις δε θα είναι. Καλό θα ήταν πάντως να κανονίσεις κάτι για απόψε ακόμα κι αν νιώθεις ότι δεν είσαι για πολλά-πολλά. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει.
Σε σχέση: Η μέρα κι ιδιαίτερα η νύχτα υπόσχεται ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου που είναι ιδιαίτερα πρόθυμος να σε χαλαρώσει, να σε φροντίσει και γενικά να σε περιποιηθεί δεόντως…
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/73448-erotiko-oroskopio-30-4#ixzz3YmmnjkHB

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X