Οι δύσκολες ώρες ενός ποδοσφαιρικού «Θρύλου»

Στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς» νοσηλεύεται με σοβαρά, αλλά όχι ευτυχώς αξεπέραστα προβλήματα ένας από τους μεγαλύτερους διαχρονικά ποδοσφαιρικούς «Θρύλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Δεληκάρης.
Η τεράστια αυτή ποδοσφαιρική φυσιογνωμία που αγαπήθηκε όσο λίγοι ποδοσφαιριστές, στα  63 χρόνια του μετά από ατυχίες και προβλήματα στην ζωή του, αντιμετωπίζει σειρά προβλημάτων υγείας, που τον ταλαιπωρούν από το 2009 και επιδεινώθηκαν μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο της κόρης του στην περιοχή του Γέρακα.
Το Γιώργο Δεληκάρη επισκέφτηκε αντιπροσωπεία των Παλαιμάχων παικτών του Ολυμπιακού αποτελούμενη από τους Δαρίβα, Κελεσίδη, Γλύκα, Γκαϊτατζή, Βαμβακούλα, Καλτσά. Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού μετέφεραν στο διεθνή Παλαίμαχο άσσο, την σύζυγο του και την κόρη τους που βρίσκονται στο πλευρό του, ότι για οτιδήποτε χρειαστεί για την νοσηλεία του και την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και προσωπικά ο πρόεδρος της Βαγγέλης Μαρινάκης καλύπτει τα πάντα.
Ήδη ο Γιώργος Δεληκάρης ακολουθεί συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή, και οι θεράποντες Ιατροί που τον παρακολουθούν είναι αισιόδοξοι ότι ο μεγάλος αυτός Έλληνας ποδοσφαιριστής θα ντριπλάρει με απόλυτη επιτυχία και αυτή την φορά την άσχημη στιγμή και την κακιά την ώρα. Η κατάσταση του μεγάλου άσου είναι αντιμετωπίσιμη και η αισιοδοξία των γιατρών ικανοποιεί τους οικείους του παίκτη, τους συμπαίκτες, τους θαυμαστές του αλλά και «Αιώνιους» αντιπάλους που δακρύζουν και προσεύχονται για την υγεία του Δεληκάρη.
Το pamesports επικοινώνησε με τον επί σειρά ετών προσωπικό φίλο του μαέστρου της μπάλας, τον Τότη Φυλακούρη που συγκινημένος δήλωσε «Είναι λογικό να συγκλονιστούν οι πάντες για τον Δεληκάρη. Πέρα από ότι ήταν κορυφαίος παίκτης ,μιλάμε για πολύ σπουδαίο χαρακτήρα και άνθρωπο. Δεν αντέχω να πάω στο νοσοκομείο, γιατί είναι βέβαιο ότι θα συγκινηθούμε και οι δυο. Είναι ο καλύτερος μου φίλος, και για αυτόν δεν πρέπει να πάω τώρα. Ο θεός είναι μεγάλος και ο Γεώργαρος σύντομα θα είναι όρθιος. Θα τον αναζητήσω μόλις κάνει την ντρίπλα στους γιατρούς και βγει. Είναι μεγάλη ψυχή και θα τα καταφέρει με την βοήθεια του θεού. Προσεύχομαι για αυτόν…»
Περαστικά το συντομότερο δυνατό με την βοήθεια του Θεού και των γιατρών στον πολύ σπουδαίο αυτό ποδοσφαιριστή και άνθρωπο, που ναι μεν ήταν εξαιρετικά προικισμένος ως παίκτης, αλλά άτυχος ως άνθρωπος που πέρασε δύσκολες καταστάσεις που τον βασανίζουν ακόμη ,και για αυτό εξ άλλου έχει εδώ και δεκαετίες απομονωθεί.  

Σχετικά άρθρα