Σκοράρουν με άνεση Ααλμποργκ και Χόμπρο

237. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ-ΧΟΜΠΡΟ GOAL 1.70
Σημαντικό τρίποντο πήρε η Ααλμποργκ μετά από μακρά περίοδο αγωνιστικής πτώσης. Με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος επικράτησε άνετα με 3-0 της Σοντερίσκε εκτός έδρας και επέστρεψε στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν Ευρωπαϊκή έξοδο. Κύριο χαρακτηριστικό των γηπεδούχων είναι ότι σκοράρουν με σχετική άνεση και σπάνια κρατούν ανέγγιχτη την εστία. Η Χόμπρο μολονότι νεοφώτιστη κάνει εξαιρετική σεζόν που φτάνει μέχρι το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Στα επτά τελευταία ματς που έδωσε έχασε μόνο από τη Μίντιλαντ. Σκοράρει σχεδόν πάντα και έρχεται από οκτώ goal σε 13 εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος. Επειδή το πιθανότερο είναι να ανοίξει το ματς καθώς αμφότερες θέλουν τους τρείς πόντους για να βρεθούν πιό κοντά στην τριάδα εναλλακτικά προτείνω το καλοπληρωμένο όβερ του 1.90.

239. ΑΝΖΕ-ΟΡΛΕΑΝ 1 1.65
Η Ανζέ είναι κλασσική ομάδα έδρας με χαρακτηριστικό πλεονέκτημα την στιβαρή άμυνα. Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι η εστία της παραμένει απαραβίαστη μπροστά στο κοινό της σε επτά διαδοχικά ματς! Την περασμένη Τρίτη δεν κατάφερε να πάρει τίποτα στην έδρα της πρωτοπόρου Τρουά αλλά απόψε έχει την ευκαιρία να να επιστρέψει στα τρίποντα με αντίπαλο την Ορλεάν. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τεράστιο διπλό που έβγαλαν στο σπίτι της Αζαξιό με την οποία έχουν κοινό στόχο: την αποφυγή του υποβιβασμού στη Νασιονάλ. Δύσκολο να επαναλάβει εκτός έδρας τρίποντο η νεοφώτιστη η οποία εστιάζει πλέον στα δύο επόμενα εντός τα αοποία θα κρίνουν σε μεγάλο ποσοστό την ανανέωση της παρουσίας της στη Λιγκ 2.

259. ΜΕΤΣ-ΜΑΡΣΕΪΓ ΟΒΕΡ 1.65
Μολονότι είναι με το ένα πόδι στην Λιγκ 2 η Μετς παλεύει όλα τα ματς ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου. Λογικά θα εμφανίσει και σε αυτή την αναμέτρηση επιθετική προσέγγιση, τακτική που επιφέρει μεγάλα σκορ μπροστά στο κοινό της άλλωστε μετρά ήδη 10 όβερ σε 16 αναμετρήσεις. Από την άλλη η Μαρσέιγ εμφανίζει τάσεις αυτοκτονίας και την εικόνα αλλοπρόσαλλης ομάδας. Προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα με 5-3 από την 17η Λοριάν εμφανίζοντας σημάδια διάλυσης στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού. Πλέον από εκεί που στόχευε στον τίτλο κινδυνεύει να μείνει όχι μόνο εκτός Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και εκτός Γιουρόπα! Μετρά τέσσερις σερί ήττες έχοντας δεχτεί 10 τέρματα. Αυτό το ματς αποτελεί την τελευταία ευκαιρία των Μαρσεγιέζων να ανακάμψουν αλλά η λογική λέει πως παρατηρώντας την αγωνιστική εικόνα των δύο αντιπάλων προτιμότερο είναι το όβερ από το διπλό.

Σχετικά άρθρα