Ομπράντοβιτς: «Όλα είναι πιθανά για την παραμονή μου»

Από την απόφαση της χορηγού εταιρείας Ούλκερ θα εξαρτηθεί η ανανέωση της παραμονής του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην Φενέρμπαχτσε.

Το συμβόλαιο του «Ζοτς» με την τουρκική ομάδα ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν και στην Φενέρ υπάρχει αβεβαιότητα για την ανανέωση του, όχι γιατί τα αποτελέσματα της ομάδας δεν είναι ικανοποιητικά, αλλά διότι δεν είναι βέβαιο ότι η χορηγός εταιρείας θα συνεχίσει να ενισχύει την ομάδα.

Ο Ομπράντοβιτς την περασμένη σεζόν οδήγησε την Φενέρ στην κατάκτηση του τίτλου του τουρκικού Πρωταθλήματος και την φετινή στο Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης (15-17/5). Μια πρόκριση που διεκδικήσουν εδώ και χρόνια οι τουρκικές ομάδες.

Εάν, όμως, η Ούλκερ δεν ανανεώσει την χορηγία, τότε η παραμονή του «Ζοτς» δυσκολεύει, όπως επισήμανε και ο ίδιος ο Ομπράντοβιτς στις δηλώσεις του: «Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Ο πρόεδρος Γιλδιρίμ και η χορηγός εταιρεία θα αποφασίσουν για το μέλλον μου. Υπάρχουν κάποια ζητήματα που ενδεχομένως να επηρεάσουν την απόφασή μου. Όλα είναι πιθανά. Θα δούμε μελλοντικά τι θα συμβεί».

Σχετικά άρθρα