Μοιρασιά στην Κορσική

284. ΛΕΣΤΕΡ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΟΒΕΡ 1.55
Το φοβερό σερί των γηπεδούχων έλαβε τέλος από την σχεδόν σίγουρη πρωταθλήτρια Τσέλσι. Ανταγωνιστική για 70 λεπτά κράτησε τους Λονδρέζους στην ισοπαλία ώσπου τελικά παραδόθηκε χάνοντας με 3-1. Σε κάθε περίπτωση η Λέστερ κάνει δυναμικό φίνις ελπίζοντας να πάρει τους βαθμούς που θέλει με ομάδες που είναι σε αντίστοιχα αγωνιστικά κυβικά. Εκεί και ειδικά μπροστά στο κοινό της είναι επιθετική και ουσιαστική παρακάμπτοντας τα αμυντικά ζητήματα. Πιθανό το όβερ κόντρα στη Νιούκαστλ η οποία παραπαίει στην ανασταλτική λειτουργία με συνέπεια να έχει αγνοεί τη νίκη και να πέφτει επικίνδυνα στην κατάταξη. Περιμένω ανοικτό ματς από δύο κλαμπ που με επιθετική συμπεριφορά θα ψάξουν τη νίκη.
287.ΒΕΡΝΤΕΡ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ GOAL 1.65
Ακέραιες διατήρησε τις ελπίδες της για την κατάκτηση της έκτης θέσης η οποία οδηγεί στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ διατήρησε η Βέρντερ μετά το 2-2 που πήρε στην έδρα της Πάντερμπορν. Η επίθεση είναι το βασικό στοιχείο των “πράσινων” ανεξαρτήτως έδρας γι αυτό άλλωστε έχουν φτάσει τα 19 όβερ. Περισσότερα έχουν μόνο η τελευταία ομάδα που αντιμετώπισε και αυτή που θα υποδεχτεί σήμερα. Η Αϊντραχτ μετρά ήδη 21 απόρροια εν μέρει της αποτελεσματικής επιθετικής γραμμής αλλά κυρίως της διόλου καλής ανασταλτικής λειτουργίας όταν αγωνίζεται μακριά από την Φραγκφούρτη καθώς δεχτεί σε 15 αγώνες 33 τέρματα. Κοινό στοιχείο και για τις δύο οι κάκιστες αμυντικές επιδόσεις καθώς έχουν δεχτεί από 59 γκολ σε 30 αγωνιστικές αριθμός που τις φέρνει στην τελευταία θέση της σχετικής λίστας στη Μπουντεσλίγκα. Εύλογο συνεπώς το συμπέρασμα ότι αυτή η αναμέτρηση είναι κομμένη και ραμμένη για αμφίσκορο.
306. ΜΠΑΣΤΙΑ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ Χ 2.85
Από τις κερδισμένες ομάδες της προηγούμενης αγωνιστικής στη Λιγκ 1 αμφότερες. Η Μπαστιά έπειτα από καιρό ήταν ανταγωνιστική και κατάφερε να δώσει τέλος στο σερί των πέντε αγωνιστικών χωρίς νίκη επικρατώντας με ανατροπή μάλιστα της Εβιάν εκτός έδρας με 2-1. Με αυτό το τρίποντο βρέθηκε στο +3 από την 18η θέση της κατάταξης και πλέον ελπίζει βάσιμα στην παραμονή. Σε φουλ φόρμα η Σεντ Ετιέν συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του τελευταίου δίμηνου όπου παραμένει αήττητη. Με το 1-0 επί της Μονπελιέ ξεπέρασε τη Μαρσέιγ ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση και πλέον έχει βάλει στόχο στην χειρότερη περίπτωση να παραμείνει εκεί και στην καλύτερη να διεκδικήσει το τρίτο εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μονακό η οποία είναι δύο βαθμούς πιο πάνω. Είναι από τις αναμετρήσεις όπου η ισοπαλία δεν πρόκειται να δυσαρεστήσει καμία ομάδα. 

Σχετικά άρθρα