Χωρίς οχτώ στην Κέρκυρα

Χωρίς οχτώ παίκτες ταξιδεύει στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει τους ανέτοιμους Μπεργκ και Νάνο, τους τραυματίες Πέτριτς, Μαυρία και Δώνη και τους τιμωρημένους Λαγό, Ταυλαρίδη και Σίλντενφελντ.
Στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν ο Μπούι και ο Μπερίσα, ο Μέντες και ο Ντίνας έπειτα από καιρό αλλά και οι νεαροί Βασίλης Αγγελόπουλος και Πασχάλης Στάικος από την ομάδα Νέων.
Το πρόγραμμα των Πρασίνων κατά την προπόνηση του Σαββάτου περιελάμβανε ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, δίτερμα και εξάσκηση στα τελειώματα.
Ο Μπεργκ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, Πέτριτς και Νάνο ακολούθησαν θεραπεία, ενώ Λαγός και Δώνης έκαναν μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσαν με ατομικό πρόγραμμα.
Αναλυτικά την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Νίνης, Ντίνας, Ζέκα, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπούι, Μπερίσα, Αγγελόπουλος Β. και Στάικος.

Σχετικά άρθρα