Νιόπλιας: «Δεν κοιτάμε τον ΠΑΣ, νίκες μέχρι το τέλος»

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες τον Πανιώνιο στο Περιστέρι και ο Νίκος Νιόπλιας τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να πάρει τους 6 βαθμούς που απομένουν μέχρι τέλος της σεζόν και να μπει στην 5αδα των play off.
Αναλυτικά τα όσα είπε στη NOVA:
Για την προετοιμασία της ομάδας: «Η προετοιμασία είναι σε καλό στάδιο. Είναι ένα παιχνίδι κρίσιμο για μας, όπως κρίσιμο είναι και το επόμενο με την Καλλονή. Ο στόχος της ομάδας είναι να πάρει 6 βαθμούς, ώστε να πάμε στα play-off με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση».
Για τον κίνδυνο εφησυχασμού των παικτών λόγω της μη αδειοδότησης του ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν πρέπει να το βλέπουμε έτσι, γιατί ακόμα δεν έχουμε προσπεράσει. Αν πάρουμε μόνο ένα βαθμό και οι από κάτω μας μας κάνουν δύο νίκες θα μας περάσουν. Άρα εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας “θέλω”. Προτεραιότητά δική μας είναι η νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι, όπως στόχος είναι η νίκη και στο μεθεπόμενο παιχνίδι. Δεν πρέπει να κοιτάμε αν ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να πάρει αδειοδότηση. Καλό είναι και μην παίρνοντας την αδειοδότηση και τελειώνοντας το πρωτάθλημα να βρεθούμε πάνω από τον ΠΑΣ Γιάννινα».
Για την εικόνα που έχει για τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος τα τελευταία χρόνια του αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι μια ομάδα που ποτέ δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και πάντα επιβιώνει. Επιβιώνει μέσα από καλό ποδόσφαιρο και από ανάπτυξη. Βγάζει παίκτες και είναι σε καλό σημείο, παρ’ όλα τα προβλήματα. Είναι μια ιστορική ομάδα και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Σχετικά άρθρα