«Ξέρω για την ΑΕΚ, σέβομαι Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς»

Το PameSports.gr αποκάλυψε το θέμα του Μπόσκο Γιάνκοβιτς και σήμερα ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μιλάει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά και τη σχέση του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

«Γνωρίζω φυσικά για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα τεράστιο κλαμπ με μεγάλη δυναμική. Είναι τιμή μου που ενδιαφέρονται για μένα», μας είπε αρχικά ο Γιάνκοβιτς για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Είμαι οκτώ χρόνια στην Ιταλία. Πέρασα τα πιο σημαντικά χρόνια της καριέρας μου εδώ. Σχεδόν όλη θα έλεγα. Η Ιταλία θα έλεγα ότι είναι το δεύτερο σπίτι μου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν δεχθώ μία καλή πρόταση πως δε θα φύγω».

Στη συνέχεια ο Γιάνκοβιτς μας είπε πως ακόμα δεν υπάρχει στα χέρια του επίσημη πρόταση: «Ακόμα δεν έχω επίσημη πρόταση στα χέρια μου. Αν η ΑΕΚ κρίνει ότι της κάνω σαν παίκτης τότε θα κάνει κίνηση. Έτσι είναι αυτά…».

Ο Γιάνκοβιτς αποκάλυψε και τη σχέση του τόσο με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, όσο και με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς: «Γνωρίζω τον κ. Μπάγεβιτς από την εποχή που ήταν προπονητής μου στον Ερυθρό Αστέρα. Έχω την καλύτερη άποψη και απεριόριστο σεβασμό. Το ίδιο και για τον Μιλοβάνοβιτς τον οποίο ξέρω προσωπικά. Φοβεροί άνθρωποι»!

Όσο για το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν; «Δεν ξέρω τί θα γίνει στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή προέχει να ολοκληρώσω τις υποχρεώσεις μου στο Καμπιονάτο. Απομένουν πέντε παιχνίδια και το θεωρώ υποχρέωση να παίξω καλά για τη Βερόνα»!

Καταλήγοντας τη μίνι αυτή συνέντευξη του ζητήσαμε να μας πει από που πήρε πληροφορίες για την ΑΕΚ: «Όταν με ενημέρωσαν για το ενδιαφέρον της και το ενδεχόμενο συνεργασίας, ρώτησα τους Έλληνες συμπαίκτες μου. Κυρίως τον Βαγγέλη (σ.σ. Μόρα) που είναι φίλος μου, αλλά και τον Παναγιώτη (σ.σ. Ταχτσίδη) και τον Λάζαρο (σ.σ. Χριστοδουλόπουλο). Μου είπαν τα πάντα! Ότι είναι μία ομάδα με παράδοση, ιστορία και τεράστιες φιλοδοξίες! Θέλει την επόμενη χρονιά να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Αυτό το πλάνο μου αρέσει»!

Σχετικά άρθρα