Τι δεν θα ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Pamesports.gr έχουν καταλήξει πλέον στη θέση που θα πάρουν ως κυβερνητικοί εταίροι στο θέμα της ψήφισης του νομοσχεδίου Κοντονή για τον αθλητισμό.
Οι ΑΝΕΛ δεν μετακινούνται από τη θέση του «όχι Grexit» θεωρώντας ότι πριν και πάνω απ’ όλα βρίσκονται οι Εθνικές Ομάδες. Οι ίδιες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο επί της Αρχής, αλλά θα καταψηφιστεί το άρθρο 15, το οποίο παρεμβαίνει ευθέως στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Επίσης υπάρχει ενδεχόμενο οι ΑΝΕΛ να καταψηφίσουν και το άρθρο 1, αυτό δηλαδή που δίνει υπερεξουσίες στον Υφυπουργό.
Μάλιστα δεν αποκλείεται εντός της Δευτέρας να γίνει συνάντηση του Υφυπουργού Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Τέρενς Κουίκ, με τον κ. Κοντονή.
Οι ΑΝΕΛ θα ζητήσουν αυστηροποίηση των ποινών για τη βία στα ελληνικά γήπεδα θεωρώντας ότι ήρθε η ώρα να σταματήσουν οι ποδοσφαιρικές εταιρίες και οι παράγοντές τους να παίζουν το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου.
Αύριο αναμένεται να φτάσει στην ΕΠΟ το έγγραφο της UEFA, το οποίο στην ουσία (όπως από χθες έγραψε το Pamesports.gr) θα είναι ένα τελεσίγραφο για την απόσυρση των διατάξεων του νομοσχεδίου που στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία θεωρούν ότι θίγουν το αυτοδιοίκητο της Ομοσπονδίας.
 

Σχετικά άρθρα