Εδώ είχαν κλάψει Ζιοβάνι, Ριβάλντο…

Η πιο συγκλονιστική στιγμή της φιέστας ήταν το τράνταγμα λυγμών του Μπάλαζ Μέγιερι όταν πήρε το μετάλλιο του πρωταθλητή. Το πέμπτο σε ισάριθμες χρονιές στον Ολυμπιακό και προφανώς το τελευταίο με την ομάδα του Πειραιά καθώς ο Ούγγρος δεν θα κάνει νέο συμβόλαιο, εκτός εξίσου συγκλονιστικής ανατροπής. 
 
Και λίγο αργότερα ο Νταβίντ Φουστέρ δεν μπορούσε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα, με τα δάκρυα να τρέχουν ποτάμια από τα μάτια του. Με ξεκάθαρη δήλωση επιθυμίας να συνεχίσει στον Ολυμπιακό κι άλλα χρόνια, μετά τα πέντε που κι αυτός ήδη έκλεισε στον Πειραιά. 
 
Είναι τεράστιες οι στιγμές που ζουν στον Ολυμπιακό οι παίκτες που φοράνε τη φανέλα του, γιατί εισπράττουν λατρεία από τον κόσμο, έχουν την ευκαιρία να παίζουν στα μεγάλα ματς της Ευρώπης και φυσικά να ζουν μοναδικές εκδηλώσεις σαν την ξεχωριστή που διοργάνωσαν χτες οι ερυθρόλευκοι για να γιορτάσουν το νέο τίτλο. Και φυσικά εάν έχεις κάνει 17 φιέστες σε 19 χρόνια είσαι πολύ έμπειρος ώστε να είναι πάντα η επόμενη πιο λαμπρή από την προηγούμενη. 
 
Το κλάμα του Μέγιερι που φεύγει από τον Ολυμπιακό και του Φουστέρ που μπορεί να φύγει, δεν εκπλήσσουν κανέναν. Όταν έχουμε δει βρεγμένα τα μάτια του Ζιοβάνι και του Ριβάλντο – παικτών με παγκόσμιες παραστάσεις – τη στιγμή της ερυθρόλευκης αποχώρησής τους, μπορούμε να περιμένουμε δάκρυα από τον καθένα ποδοσφαιριστή με δέθηκε με αυτόν το μεγάλο σύλλογο. 
 
Κι η ζωή, φυσικά, συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό με τον Μαρινάκη να δηλώνει ότι θα βάλει κι άλλα χρήματα και θα πάρει κι άλλα πρωταθλήματα, ως απάντηση στις φήμες περί αποχώρησής του. Και με την ομάδα να προετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου ώστε να κλείσει τη σεζόν με το νταμπλ, ενώ ταυτόχρονα έχει ήδη κάνει μεγάλη προεργασία για το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Και με τον κόσμο της να στέλνει σαφές μήνυμα ότι παραμένει δίπλα σε όλο αυτό το εγχείρημα, με τη μαζική παρουσία του στη χτεσινή γιορτή…

Σχετικά άρθρα