Οι καλύτερες ώρες για σεξ- (Για άνδρες και γυναίκες) thumbnail

Οι καλύτερες ώρες για σεξ- (Για άνδρες και γυναίκες)

Λένε πως οι γυναίκες είναι από την Αφροδίτη και οι άντρες από τον Άρη, αλλά μία νέα δημοσκόπηση αποκαλύπτει πως τα δύο φύλα όχι μόνο είναι από άλλο πλανήτη, αλλά λειτουργούν και σε διαφορετική ζώνη ώρας.


Και αυτό, διότι άλλη ώρα προτιμούν να κάνουν σεξ οι γυναίκες και άλλη οι άντρες, γεγονός που εξηγεί τις συχνές «συγκρούσεις» στην κρεβατοκάμαρα και τα θρυλικά «όχι απόψε αγάπη μου, έχω πονοκέφαλο».


Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν 2.300 ενήλικες από τη Βρετανία που ρωτήθηκαν για τις σεξουαλικές τους συνήθειες για λογαριασμό αλυσίδας σεξουαλικών βοηθημάτων.


Όπως είπαν, το αγαπημένο χρονικό διάστημα για σεξ είναι για τις μεν γυναίκες μεταξύ 11 τη νύχτα και 2 το πρωί, για τους δε άντρες από τις 6 έως τις 9 το πρωί – ή κατά μέσον όρο στις 11.21’ μ.μ. για τις γυναίκες και στις 7.54’ π.μ. για τους άντρες.


Μόλις το 16% των ανδρών δήλωσαν πως συστηματικά θέλουν σεξ πριν αποκοιμηθούν το βράδυ, ενώ ένα πενιχρό 11% των γυναικών είπαν ότι νιώθουν έτοιμες για σεξ μόλις ανοίξουν τα μάτια τους το πρωί.


Μοιραία, λοιπόν, το 68% των γυναικών και το 63% των ανδρών είπαν ότι οι σεξουαλικοί ρυθμοί τους συχνά δεν ταιριάζουν με εκείνους των συντρόφων τους.


Η δημοσκόπηση κατέδειξε και τις διαφορές στην ερωτική επιθυμία μεταξύ των δύο φύλων, καθώς περισσότεροι από ένας στους δύο άντρες είπαν ότι η ερωτική τους επιθυμία είναι συνεχής ενώ το 36% των γυναικών δήλωσαν ότι επηρεάζεται από την ψυχική τους διάθεση.


Παρ’ όλα αυτά, άντρες και γυναίκες επιλέγουν σε μεγάλο βαθμό να κάνουν μόνιμη σχέση με άτομα που έχουν παρόμοιες ερωτικές επιθυμίες με τις δικές τους.


Έτσι, το 63% των γυναικών και το 54% των γυναικών είπαν ότι ευτυχώς έχουν την ίδια ποσότητα ερωτικής επιθυμίας με τον/την νυν σύντροφό τους.


Πάντως, το 44% των γυναικών και το 33% των ανδρών παραδέχτηκαν ότι τους έχει συμβεί σε προηγούμενες σχέσεις να μην ταιριάζει η ερωτική τους επιθυμία με εκείνη του/της συντρόφουτους.


Η δημοσκόπηση διεξήχθη για λογαριασμό της εταιρεία Lovehoney.
Πηγή : Web Only, Tα Νέα 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X