Ο Μπουτάρης τίμησε τους Πρωταθλητές!

Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης βράβευσε την ομάδα βόλεϊτου ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν οι αθλητές της ομάδας, τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, η διοίκηση, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Τμήματος Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών (ΤΑΠ), Γεώργιο Ανδρέου και ο Α.Σ. μέσω του αντιπροέδρου του Δημοκράτη Παπαδόπουλου.

Την επιτυχία του τμήματος επισήμανε ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, σημειώνοντας ότι τέτοιες διακρίσεις είναι σημαντικές για την πόλη, τόσο από τον ΠΑΟΚ, όσο και από τις υπόλοιπες ομάδες της Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε: «Η πόλη σας τίμησε σαν Ολυμπιονίκες». 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ανέφερε ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ δίνει χαρά σε όλους και ταυτόχρονα προάγει το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι, απαραίτητο για την εξάλειψη της βίας που μαστίζει τον αθλητισμό.

Τα συγχαρητήριά της εξέφρασε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, Έλλη Χρυσίδου, τονίζοντας ότι ο Δήμος έχει αποδείξει ότι στηρίζει κάθε καλή προσπάθεια και ευχήθηκε ο αθλητισμός της πόλης να συνεχίσει να μας προσφέρει τέτοιες χαρούμενες στιγμές.

Στη μεγάλη επιτυχία του «δικεφάλου του βορρά» αναφέρθηκαν οι επικεφαλής και εκπρόσωποι των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στον πρόεδρο του ΤΑΠ, Γεώργιο Ανδρέου και στον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Κουρνέτα, απονεμήθηκε από ένα γλυπτό αντίγραφο με τη μορφή Κούρου, ενώ σε όλα τα μέλη της ομάδας απονεμήθηκαν καρφίτσες με τη μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Από τον ΠΑΟΚ απουσίαζαν δικαιολογημένα ο Ερνάντο Γκόμεζ και ο Χαβιέρ Χιμένες με τον πρώτο να έχει μετακομίσει προσωρινά με άδεια της ασπρόμαυρης διοίκησης στο Λίβανο και τον Χαβιέρ Χιμένες να βρίσκεται στο δρόμο για την πατρίδα του.

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και τον πρόεδρο, ενώ τόνισε: «Το πρωτάθλημα αυτό που κατέκτησε για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ στην ιστορία του συλλόγου, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για τα μικρά παιδιά, ώστε να ασχοληθούν με το άθλημα».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης ο οποίος τόνισε: «Αυτό που έγινε ήταν μοναδικό στα χρονικά του αθλήματος. Ξεσηκώσαμε τον κόσμο. Το κέρδος θα είναι αυτός ο κόσμος να μείνει στο γήπεδο».

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Κουρνέτας δήλωσε: «Ζήσαμε πρωτόγνωρες στιγμές. Η παρουσία του κόσμου ήταν συγκλονιστική και ευελπιστούμε να υπάρξει και συνέχεια και ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα».

Σχετικά άρθρα