Νομπόα: «Αυτό συνέβη στην αλλαγή μου»

Την δική του εξήγηση για το γεγονός πως μόλις αντικαταστάθηκε από τον Κίτσιου, στο μάτς με τον Λεβαδειακό, κατευθύνθηκε απευθείας στα αποδυτήρια της ομάδας και όχι στον πάγκο του ΠΑΟΚ, όπως κι όφειλε, έδωσε με δηλώσεις του στο pamesports ο Κριστιάν Νομπόα.
Επί της ουσίας, ο Νομπόα είπε δημόσια πως υπήρξε συνεννόηση για να κάνει ντούζ στα αποδυτήρια και ύστερα να ανέβει και πάλι στο γήπεδο. Μόνο, που δύσκολα πείθεται κάποιος, καθώς η συνεννόηση, δεν μπορεί να έγινε με τα.μάτια.
Σε κάθε περίπτωση παραθέτουμε τις δηλώσεις του Νομπόα για το θέμα αλλά και την νίκη του ΠΑΟΚ επι του Λεβαδειακού. Ο Νομπόα ανέφερε πιο συγκεκριμένα: «Δεν υπήρχε κανένα θέμα. Απλά ζήτησα άδεια για να πάω να κάνω μπάνιο και έφυγα κατ’ ευθείαν για τα αποδυτήρια.
Κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, το καταφέραμε για σημαντικό χρονικό διάστημα, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι κέρδισε η ομάδα και επέστρεψε στη δεύτερη θέση. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα. Η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα είναι στα πόδια μας και θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στα πλέι οφ, γιατί κάθε λάθος το πληρώνεις ακριβά. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να βελτιωνόμαστε, αλλά από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ το σημαντικό είναι να κερδίζει τα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ. Η σεζόν θα κριθεί ουσιαστικά μέσα σε διάστημα μόλις είκοσι ημερών και σε εκείνο το χρονικό διάστημα η ομάδα μας θα πρέπει να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, έτσι ώστε να τερματίσει πρώτη στην ειδική βαθμολογία».
Ερωτηθείς για το πότε ακριβώς θα αναχωρήσει για τον Ισημερινό, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του ενόψει του Κόπα Αμέρικα, απάντησε: «Είναι κάτι που συζητιέται ακόμη. Υπάρχουν συνομιλίες με το γενικό διευθυντή της ομοσπονδίας και όλα είναι ανοιχτά. Ελπίζω ότι αυτή τη εβδομάδα θα γνωρίζουμε οριστικά. Από την άλλη, φυσικά και θέλω να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ. Νιώθω εξαιρετικά και προσπαθώ να προσφέρω πολλά περισσότερα στην ομάδα μου».

Σχετικά άρθρα