Δυνατά για μεταγραφές

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο κι αναμένεται να βάλει πάνω από 15 εκ. ευρώ σε αύξηση Μ.Κ. ώστε να επενδυθούν σε μεταγραφές και περαιτέρω πρόοδο της ομάδας, με στόχο τον τίτλο της επόμενης σεζόν και τη διεθνή διάκριση.
 
Πολλά ονόματα ακούγονται από το εξωτερικό, με νέες φήμες για τον Ρομπίνιο που κάνει σούπερ χρονιά στη Σάντος και λέγεται ότι ο Ραϊόλα μπορεί να τον πείσει να επιστρέψει στην Ευρώπη.
 
Ο Γκουίδο Καρίγιο της Εστουντιάντες είναι ο μεγάλος στόχος για τη θέση του σέντερ φορ και είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια του Γκαλέτι για τον Αργεντινό στράικερ.
 
Στον ελληνικό και ξένο Τύπο γράφονται πολλά ονόματα παικτών από Μίλαν και Ίντερ (Μουντάρι, Εσιέν, Μεξές, Βίντιτς), την ώρα που ο Περέιρα φέρεται να έχει προκρίνει δύο συμπατριώτες του, τον στόπερ Νέτο και τον εξτρέμ Άλεξ.
 
Πολλά θα κριθούν φυσικά για τις ουσιαστικότερες κινήσεις στα μεταγραφικά από τις τελικές εξελίξεις στο θέμα των επαφών της ελληνικής Κυβέρνησης με τις διεθνείς Ομοσπονδίες σχετικά με το νέο αθλητικό νόμο. 

Σχετικά άρθρα