Παιχνίδι με τα γκολ στο Τορίνο

400. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΕΑΛ Μ. 2-3 ΓΚΟΛ 1.75

Το βάρος στην άμυνα θα ρίξει η “Μεγάλη Κυρία” καθώς ο Αλέγκρι θα προσπαθήσει να πάει στη ρεβάνς χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Είναι ικανοί οι Ιταλοί στον ανασταλτικό τομέα και θα παίξουν με αποκλειστικό στόχο να περιορίσουν τα μεγάλα όπλα των “μερένγκες” στην επίθεση. Ωστόσο δεν θα είναι εύκολο καθώς με την επιστροφή του Μπέιλ ο Κάρλο Αντσελότι θα βρει πολλές λύσεις στη δημιουργία φάσεων. Σημαντική το δίχως άλλο η απουσία του Μόντριτς από τη μεσαία γραμμή αλλά η Ρεάλ έχει μάθει να παίζει χωρίς τον Κροάτη βιρτουόζο χαφ. Ακόμη η απουσία του Καρίμ Μπενζεμά μπορεί να καλυφθεί από το πλούσιο ρόστερ των Ισπανών.

Θεωρώ πως οι Μαδριλένοι έχουν τις ικανότητες να νικήσουν τον Μπουφόν αλλά από την άλλη δεν θα είναι διόλου εύκολο να κρατήσει ο Ικερ Κασίγιας το μηδέν στη δική του εστία. Ο Κάρλος Τέβες παραμένει σε φόρμα και το ηθικό όλων των παικτών της Γιουβέντους είναι στα ύψη μετά τους πανηγυρισμούς στην έδρα της Σαμπντόρια το περασμένο Σάββατο για την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου τίτλου στη Σέριε Α.

Οι γηπεδούχοι που δεν θα έχουν ούτε αυτή τη φορά τον εξαιρετικά χρήσιμο Πογκμπά μπορούν να “χτυπήσουν” τόσο από τον άξονα όσο και από τις στημένες μπάλες με τον Πίρλο αλλά και τις ικανότητες πολλών παικτών της στο ψηλό παιχνίδι.

Περιμένω προσεκτική προσέγγιση και από τους δύο τεχνικούς τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο αλλά θεωρώ πως η επιθετική φιλοσοφία που διακρίνει κυρίως τους Μαδριλένους θα φέρει γκολ ενδεχομένως και από τις δύο πλευρές. Στην 16η μονομαχία των δύο σπουδαίων Ευρωπαϊκών κλαμπ σε διεθνές επίπεδο εναλλακτικά υπάρχει και το goal/goal που δίνει απόδοση 1.65.

Σχετικά άρθρα