«Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»

Στην αυριανή (6/5, 17:00) αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μέσω του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.
Αναλυτικά:
“Καλησπέρα σε όλους
Ήταν μία εβδομάδα που κύλησε ομαλά και ήρεμα για την ομάδα μας. Προσπαθήσαμε να ξεχάσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αφού η προσπάθειά και η απόδοσή μας σ’ αυτήν την αναμέτρηση δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Συγκεντρωθήκαμε από νωρίς στον προσεχή αγώνα, με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι επίσης εξαιρετικά δύσκολος για μας.
Ο Ολυμπιακός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη. Παίζει πολύ καλό μπάσκετ, έχει περάσει στο φάιναλ φορ και θα ξεκινήσει τα πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με το απόλυτο πλεονέκτημα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παλέψουμε σκληρά και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Να ακολουθήσουμε το πλάνο μας στο βαθμό που πρέπει και να είμαστε ανταγωνιστικοί.
Σ’ αυτήν την προσπάθεια, περιμένουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Τον ευχαριστούμε που γέμισε το “Nick Galis Hall” στον αγώνα με τον ΠΑΟ. Εμείς τον πικράναμε στο συγκεκριμένο ματς και θα τα δώσουμε όλα για να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο κόντρα στον Ολυμπιακό.
Οι αγώνες είναι συνεχόμενοι από δω και πέρα και μας περιμένει μία δύσκολη κατάσταση, με πέντε, πιθανώς, ματς σε διάστημα 1.5 – 2 εβδομάδων. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν. Όμως σε καμία περίπτωση δε σκεφτόμαστε από τώρα τα πλέι οφ. Προέχουν δύο πολύ δύσκολοι αγώνες για το τέλος της κανονικής περιόδου.
Σας περιμένουμε στο “Nick Galis Hall”,
Αλέξανδρος”.

Σχετικά άρθρα