Με Γρηγορίου και τη νέα σεζόν

Στο “τιμόνι” της Κέρκυρας θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Μιχάλης Γρηγορίου. Μετά από την εξασφάλιση της παραμονής στη Super League οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, ο οποίος πρώτα απ’ όλα περιλαμβάνει την επέκταση της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό.
Ο Γρηγορίου μίλησε στην εφημερίδα “Sportday” και αναφέρθηκε στο θέμα της παραμονής του στην τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας.
«Είναι εξαιρετική από την πρώτη ημέρα. Και, μάλιστα, χωρίς να με γνωρίζουν ιδιαίτερα σαν άνθρωπο. Έχουμε μία άριστη συνεργασία που αναπτύσσεται σε βάθος χρόνου. Μου ανέθεσαν εν λευκώ το ποδοσφαιρικό τμήμα και νιώθω πως τους δικαίωσα. Γιατί είδαν πρώτα με τι άνθρωπο είχαν να κάνουν και μετά με τι προπονητή. Η εκτίμηση είναι αμοιβαία και σε εξαιρετικό επίπεδο».
Για το ενδεχόμενο παραμονής του: «Την αισθάνομαι σαν κάτι δικό μου. Όχι μόνο για τα δύο χρόνια που είμαι εδώ και για τις επιτυχίες που είχαμε. Πλέον υπάρχει εκπληκτική σχέση και με τον κόσμο. Δεν μιλάω μόνο για το αγωνιστικό χώρο και τα όσα βλέπω στο γήπεδο. Στην καθημερινότητα τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου απολαμβάνουμε την αγάπη του κόσμου. Αυτή την ομάδα την πήρα από τα σπάργανα. Είναι σαν ένα βρέφος που σιγά-σιγά το μεγαλώνουμε. Νομίζω πως μέχρι τώρα μεγαλώνουμε σωστά».
Τέλος, οι άνθρωποι της Κέρκυρας επιθυμούν και την παραμονή του Γκεβόργκ Γκαζαριάν όμως, όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό, στον οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Σχετικά άρθρα