Σήμερα - Το φεστιβάλ των χρωμάτων! thumbnail

Σήμερα – Το φεστιβάλ των χρωμάτων!

Το Colour Day Festival είναι μια γιορτή γεμάτη χρώμα κι έρχεται στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ το Σάββατο 20 Ιουνίου.


Ένα "πολυσυλλεκτικό" καλοκαιρινό event γεμάτο χρώματα και μουσική περιμένει τους Αθηναίους στις 20 Ιουνίου. Το Colour Day Festival έρχεται να μας ξεσηκώσει.


Το ΟΑΚΑ φαίνεται να είναι το ιδανικό σκηνικό για το Colour Day Festival, το ιδανικό dance floor για ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι. Δυνατά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα βρεθούν στη σκηνή του Colour Day Festival και θα μας κάνουν να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης.


Δυνατά dance acts θα εναλλάσσονται στα decks που θα στηθούν στο ΟΑΚΑ αλλά και ένα μεγάλο Live Act  θα παίξει ζωντανά, γεμίζοντας ένα ολόκληρο 8ωρο με μουσική. Στο φεστιβάλ των χρωμάτων, που έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, οι επισκέπτες μοιράζονται το ίδιο κέφι για τη μουσική, το ίδιο πάθος για το χορό και τη διασκέδαση.


Η ιδέα του Colour Day Festival είναι ήδη διαδεδομένη στο εξωτερικό. Αντίστοιχα φεστιβάλ σε ΗΠΑ, Πορτογαλία, Αγγλία και Ισπανία αποτελούν το αγαπημένο ετήσιο ραντεβού για δεκάδες χιλιάδες νέους. Η καταγωγή της γιορτής και πηγή έμπνευσης είναι το Happy Holi στην Ινδία, η διάσημη θρησκευτική γιορτή, η γιορτή των χρωμάτων, η γιορτή της αγάπης, η γιορτή της νέας αρχής, που παραδοσιακά γιορτάζουν οι Ινδουιστές κάθε άνοιξη, εδώ και χιλιάδες χρόνια.


Αυτή λοιπόν, είναι η δική μας ευκαιρία, για άφθονο χρώμα, πάθος, χορό, ένταση, και χαμόγελα. Αλλιώς…τη βάψαμε!


Πληροφορίες: ΟΑΚΑ, είσοδος από 7 ευρώ.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X