«Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος»

Την πεποίθησή του ότι η Εθνική Παίδων μπορεί να έχει πολύ καλή πορεία στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015 εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου των τεσσάρων προπονητών των ομάδων του 3ου ομίλου.

«Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε μια μεγάλη διοργάνωση και θέλουμε να ζήσουμε έντονα κάθε στιγμή μας εδώ στη Βουλγαρία. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να ικανοποιηθούν οι φίλαθλοι και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Πιστεύω στις δυνατότητες των παιδιών και θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε ψηλά στο τουρνουά. Το δυνατό μας στοιχείο είναι το πάθος που βγάζουμε σε όλα τα ματς, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Έχουμε τη δική μας φιλοσοφία, προσπαθώντας πάντα να περιορίζουμε τα ατού των αντιπάλων και παράλληλα να κάνουμε σωστό παιχνίδι στην επίθεση. Πάντα παίζουμε για τη νίκη και αυτό θα επιδιώξουμε στα τρία ματς του ομίλου. Στην τελική φάση δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος, όλες οι ομάδες είναι σε υψηλό επίπεδο. Αρχίζουμε με τη Ρωσία, την οποία σεβόμαστε, όμως προετοιμαστήκαμε, όπως πάντα, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργόπουλος.

Εξάλλου, η ομάδα πραγματοποίησε στο αθλητικό κέντρο Τσερνομόρετς 2 την τελευταία προπόνηση ενόψει της πρεμιέρας με τη Ρωσία. Στο πρόγραμμα εκγύμνασης δεν συμμετείχε για προληπτικούς λόγους ο Στέργιος Δοδοντσάκης (στομαχικές ενοχλήσεις), ενώ για το συγκεκριμένο ματς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Στάθης Λάμπρου λόγω καρτών από την elite round.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7 Μαΐου (η διοργάνωση άρχισε σήμερα με αγώνες του 1ου και 2ου ομίλου) και ώρα 16:00 στο Sozopol Stadium, χωρητικότητας 2.600 θεατών. Διαιτητής ορίστηκε ο Βέλγος Έρικ Λάμπρεχτς.

Στην άλλη αναμέτρηση του 3ου ομίλου παίζουν την ίδια ημέρα Σκωτία-Γαλλία στις 17:00 στη Στάρα Ζαγόρα.

Αργά το απόγευμα αναμένεται να φτάσουν στο ξενοδοχείο της Εθνικής ο Γιώργος Καραγκούνης και ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Αργύρης Βούλγαρης.

Σχετικά άρθρα