Ένα διαφορετικό παγωτό με 80 θερμίδες;

<div class="recipe-info-left">
<h2>Συστατικά</h2>
<ul>
<li>4 μέτρια ακτινίδια</li>
<li>100 γρ. σοκολάτα</li>
<li>1 κ.σ. ηλιέλαιο</li>
</ul>
</div>
<div class="recipe-info-right">
<h2>Τρόπος μαγειρέματος</h2>
<ul>
<li><span class="step">1</span>
<p>Καθάρισε τα ακτινίδια και κόψε σε 4-5 ροδέλες 2-3 εκατοστών. Στερέωσε ένα ξυλάκι παγωτού στη μία πλευρά του φρούτου και βάλε στην κατάψυξη.</p>
</li>
<li><span class="step">2</span>
<p>Σπάσε τη σοκολάτα σε κομμάτια και λίωσε σε μπεν μαρί. Τέλος, πρόσθεσε το ηλιέλαιο και ανακάτεψε να γυαλίσει.</p>
</li>
<li><span class="step">3</span>
<p>Βούτηξε ένα, ένα τα ακτινίδια στη σοκολάτα και άφξησε να φύγει η παραπάνω ποσότητα. Κάνε το ίδιο με όλα τα φρούτα.</p>
</li>
<li><span class="step">4</span>
<p>Βάλε και πάλι στο ψυγείο και άφησε το φρουτάκι να παγώσει καλά και τη σοκολάτα να στερεοποιηθεί.</p>
</li>
</ul>
</div>

Σχετικά άρθρα