Κοντά στο Νεπάλ Ρονάλντο και Βιγιαρεάλ

Πολλοί έχουν ευαισθητοποιηθεί από τους πληγέντες στο Νεπάλ μετά τον καταστροφικό σεισμό της 25ης Απριλίου, που άφησε… πίσω του χιλιάδες νεκρούς και άνθρωποι του αθλητισμού δίνουν και αυτοί την δική τους βοήθεια. Έτσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Βιγιαρεάλ θα ενισχύσουν του πληγέντες στην ασιατική χώρα.      

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 7.000.000 ευρώ ως οικονομική βοήθεια στους κατοίκους του Νεπάλ. Μάλιστα πέρα από την οικονομική βοήθεια, ο Πορτογάλος άσος ξεκίνησε μία εκστρατεία μέσω των κοινωνικών δικτύων, απευθύνοντας κάλεσμα σ’ όλους προκειμένου να στηρίξουν τη φιλανθρωπική οργάνωση «Save the Children», η οποία δραστηριοποιείται στην βοήθεια του λαού της ασιατικής χώρας μετά την καταστροφή που επήλθε από το φονικό σεισμό.   

Την ίδια ώρα η διοίκηση του «κίτρινου υποβρυχίου» ανακοίνωσε ότι ξεκινά πρωτοβουλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε συνεργασία με την UNICEF και την Ομοσπονδία της χώρας, ώστε να μαζευτούν χρήματα (και μέσω sms), τρόφιμα, φάρμακα, καλύμματα, σκηνές, κουβέρτες κ.α. Σ αυτή την κίνηση ενεργό ρόλο έχουν και οι ακαδημίες του συλλόγου!

Σχετικά άρθρα