Ποια σχεδιάστρια κοσμημάτων έχει κατακτήσει τις καρδιές μας; thumbnail
Και το όνομα αυτής Melissa Joy Manning! Η ανερχόμενη σχεδιάστρια κοσμημάτων από τότε που ξεκίνησε τις σπουδές της πάνω στη σχεδίαση κοσμημάτων στο San Francisco, έχει δώσει ένα όρκο στον εαυτό της να δουλεύει με φυσικά υλικά τα οποία παράγονται με διαδικασίες ηθικές και φιλικές προς το περιβάλλον.

Ποια σχεδιάστρια κοσμημάτων έχει κατακτήσει τις καρδιές μας;

Και το όνομα αυτής Melissa Joy Manning! Η ανερχόμενη σχεδιάστρια κοσμημάτων από τότε που ξεκίνησε τις σπουδές της πάνω στη σχεδίαση κοσμημάτων στο San Francisco, έχει δώσει ένα όρκο στον εαυτό της να δουλεύει με φυσικά υλικά τα οποία παράγονται με διαδικασίες ηθικές και φιλικές προς το περιβάλλον. Τα κοσμήματά της υμνούν τη φύση στις πιο άγριες φόρμες της και πάντα χρησιμοποιεί χρώμα, ιδιαίτερες πέτρες και συνθέσεις. Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή της εδώ: https://melissajoymanning.com και εδώ: http://www.net-a-porter.com/Shop/Designers/Melissa_Joy_Manning/All?pn=1&npp=60&image_view=product&dScroll=0

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X