Οι προβλέψεις του Σαββάτου - Ποτέ μην μισήσεις κάποιον που αγάπησες πολύ γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον αγαπήσεις περισσότερο   thumbnail

Οι προβλέψεις του Σαββάτου – Ποτέ μην μισήσεις κάποιον που αγάπησες πολύ γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον αγαπήσεις περισσότερο

ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Όσο και να προσπαθείς να μπεις σε ένα σύστημα όλο και κάτι κάνεις που είναι καθαρά δικό σου και πολύ αυθόρμητο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό γιατί το αποτέλεσμα θα έρθει ανάλογα με τις υποσχέσεις που έχεις δώσει στον εαυτό σου.
Ερωτικά: Η συγκίνηση που έχεις για ένα άτομο μάλλον έχει κρυφτεί και την θέση της θα πάρει μια απόμακρη ή λογική συμπεριφορά. Όλα αυτά γιατί βλέπεις ότι και η άλλη πλευρά διατηρεί τον έλεγχο.
Οικονομικά & Καριέρα: Οργανώνεις όσο μπορείς τον χρόνο σου και τον χώρο σου ανάλογα το τι θέλεις και το πόσο μπορείς να δουλέψεις. Σήμερα τουλάχιστον θα κάνεις εργασιοθεραπεία και αυτό θα σου κάνει πολύ καλό.


 


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά: Προσπαθείς να οργανώσεις περισσότερο το σπίτι σου και μαζί με αυτό και το περιβάλλον σου ώστε να γίνει όπως εσύ το θέλεις, χωρίς προβλήματα και εντάσεις.
Ερωτικά: Συμπεριφέρεσαι με την λογική αλλά σου κάνει καλό γιατί δεν υπάρχουν αντιρρήσεις και επιθέσεις. Ούτε και με τον Σκορπιό έχεις δυσκολίες γιατί κάπου επικοινωνείτε καλύτερα. Ο θαυμασμός από την πλευρά ενός Υδροχόου ίσως να είναι μια παγίδα που θα σε παρασύρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να φωτίσεις κάποιες πλευρές που έχουν και κοινωνικό κομμάτι στην δουλειά σου για αυτό συμμετάσχεις σε μια ομαδική δουλειά ή κάνεις επαφές με άτομα που έχουν ένα επαγγελματικά πετυχημένο προφίλ.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά: Όσο και να θέλεις να ανοιχτείς υπάρχουν εμπόδια από εξωτερικές συνθήκες τα οποία δεν μπορείς να αποφύγεις. Δεν είναι και πολύ εύκολο να το χωνέψεις γιατί προτιμάς να ζεις με ελευθερία και κυρίως να είσαι μέσα σε ένα επικοινωνιακό περιβάλλον που τώρα βλέπεις ότι το στερείσαι τελείως γιατί υπάρχει από παντού πίεση, όρια και απαγόρευση.
Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να δείξεις την ευαισθησία σου τελικά θα την βγάλεις προς τα έξω και μάλιστα, αν η γνωριμία είναι καινούργια, δεν θα είσαι πολύ άνετος/η και επικοινωνιακός/η γιατί δεν σε παίρνει να το κάνεις. Ίσως να νιώθεις ότι θα περάσεις από κριτική επιτροπή αν το άτομο που σε ενδιαφέρει έχει φέρει μαζί του με ένα φίλο/η για να σε τσεκάρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις ότι για να πετύχεις τον στόχο σου χρειάζεται να δουλέψεις σκληρά από την μια και από την άλλη να έχεις πολύ καλό και οργανωμένο περιβάλλον σε ό, τι κάνεις. Αυτό είναι πολύ δύσκολο για σένα αλλά όχι αδύνατον. Αν στρωθείς για τα καλά κάτω θα είναι η ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά: Μπορείς και επικοινωνείς με άτομα που δεν έχετε το ίδιο κοινωνικό ή μορφωτικό επίπεδο και καταφέρνεις να σου δώσουν την δέουσα σημασία γιατί πηγαίνεις κοντά τους και γίνεσαι απαραίτητος/η.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει να φέρεσαι όπως θέλουν οι άλλοι αλλά κάπου και εσύ μέσα σου κρύβεις ένα εαυτό πολύ αυστηρό και συντηρητικό. Για αυτό θα τον βγάλεις σήμερα και θα θυμηθείς ότι υπάρχουν στις σχέσεις και υποχρεώσεις αν και συνήθως το αποφεύγεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η απουσία σου από μια συνάντηση θα είναι πολύ τρανταχτή για αυτό φρόντισε να μην ακυρώσεις το αποτέλεσμα από μια ξαφνική δική σου άρνηση γιατί άλλαξες γνώμη. Είναι αναγκαίο να δείξεις ένα σοβαρό πρόσωπο. Εκτός αν η συνάντηση αναβληθεί αιφνιδίως, οπότε δεν έχεις καμία ευθύνη.


 


ΛΕΩΝ


Γενικά: Κρατάς τα προσχήματα και δεν δέχεσαι να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο είτε σε χόμπι είτε σε γνωριμίες. Αν δεν έχουν όλα τακτοποιηθεί, ακόμα και κάποιες τυπικές διαδικασίες που χρειάζονται όπως χαρτιά και ό, τι άλλο για να νιώσεις ότι είσαι μέσα στα νόμιμα πλαίσια δεν θα κάνεις καμία κίνηση. Κι αν κάνεις μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ.
Ερωτικά: Είσαι κάπως μελαγχολικός/η γιατί τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλεις ή είσαι απόμακρος/η γιατί πρέπει να βιώσεις κάτι πολύ βαθύ και ουσιαστικό και αυτό το φοβάσαι. Ίσως να μην είσαι έτοιμος/η να δεθείς πολύ. Το κοντινό αυτόν τον καιρό το αποφεύγεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να είσαι μέσα στα τυπικά όρια και δεν ξεφεύγεις καθόλου. Αλλά ο προβληματισμός σου με τον Αιγόκερω αν πρέπει να προχωρήσετε μαζί σε μια κοινή δουλειά ή όχι δεν έχει λυθεί ακόμα και θα δυσκολευτείς να βγάλεις άκρη γιατί κρατάς επιφυλάξεις.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά: Έχεις πολλές δουλειές και αυτό σε βάζει να τρέξεις για να προλάβεις να τα κάνεις όλα όμορφα αλλά και μέσα στα πρέποντα όρια. Όσο και να φοβάσαι τις ξαφνικές ανατροπές και κυρίως την ψυχολογική σου διάθεση τελικά δεν θα σταματήσεις αυτό που κάνεις.
Ερωτικά: Ελπίζεις σε κάτι καλύτερο και αυτό είναι που για σένα είναι το πιο σημαντικό. Δεν θέλεις να τα βλέπεις δύσκολα γιατί έτσι πιστεύεις ότι βοηθάς και γίνεται καλύτερη η επαφή και κατά επέκταση στενή η όποια σχέση. Η βάση της πάντως πρέπει να έχει ποιότητα για να αντέξετε στον χρόνο.
Οικονομικά & Καριέρα: Σιγουρεύεις κάποιες ομολογίες από άτομα τα οποία παίζουν σοβαρό ρόλο για την επαγγελματική σου κατεύθυνση. Αν από την άλλη δεν έχεις την δουλειά που περιμένεις και θέλεις κάτι καινούργιο στην ζωή σου, χρειάζεται να το κυνηγήσεις και να μην περιμένεις με τα χέρια σταυρωμένα.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/73833-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-9-5#ixzz3ZdY2vHl2

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X