Χωρίς Τσουμάνη ο Πανθρακικός

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον προπονητή του Πανθρακικού, Μανουέλ Ρόκα εν όψει του αυριανού αγώνα με την Ξάνθη, στον οποίο θα κριθεί η παραμονή της ομάδας.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Τσουμάνη, ο οποίος ξαφνικά ανέβασε πυρετό, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή.
Φυσικά, στην 19άδα για την κυριακάτικη (10/5, 19.00) εντός έδρας αναμέτρηση της 34ης αγωνιστικής δεν βρίσκονται και οι τιμωρημένοι Πάπε Εμπόου, Ρομέου Ντος Σάντος Κοραντίνι και Νίκολα Ντιγκινί. Όσον αφορά στο κανονικό πρόγραμμα του Σαββάτου, αυτό περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο έδωσε οδηγίες πάνω στο κομμάτι της τεχνικής, αλλά και ης επιθετικής τακτικής, ενώ οι παίκτες δούλεψαν επίσης στις στημένες φάσεις και στα τελειώματα.
Στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή. Αναλυτικά: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Μπαϊκαρά, Παπαγεωργίου, Ζδράβος, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Βιγιαφάνε, Χρήστου, Σερφά, Μεχία, Ηλίάδης, Σέτι, Τζάνης, Κάσες, Ροτζέριο, Χασομέρης, Μπάλντα, Ιγκόρ.
Οι Θρακιώτες, που θέλουν μόνο το τρίποντο για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, χωρίς να ενδιαφέρονται για τα υπόλοιπα παιχνίδια, θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της πόλης.

Σχετικά άρθρα