Σοκ στον ΠΑΟΚ με Κωνσταντινίδη, Γκολάσα

Εκτός πλέι οφ και οι δύο. Ανησυχία και για τον Αθανασιάδη, ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις ενώ χάνει τον αγώνα με τον Πανιώνιο.
Εξαιρετικά δυσάρεστα είναι τα νέα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργο Γεωργιάδης μια ημέρα πριν από την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος αλλά κυρίως εν όψει των αγώνων πλέι-οφ.
Σήμερα υποβλήθηκαν σε μαγνητική οι Κωνσταντινίδης και Γκολάσα. ΟΙ εξετάσεις έδειξαν ότι ο νεαρός μπακ υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στη δεξιά γαστροκνημία και θα απουσιάσει από τα γήπεδα 4-5 εβδομάδες, ενώ ο Ισραηλινός μέσος διαπιστώθηκε ότι ταλαιπωρείται από θλάση δευτέρου βαθμού στους προσαγωγούς και αναμένεται να είναι ξανά διαθέσιμος σε 4-6 εβδομάδες. Οπότε και οι δύο χάνουν όλη την διαδικασία των πλέι οφ.
Ανησυχία υπάρχει και για την κατάσταση του Αθανασιάδη. Ο 27χρονος επιθετικός θα υποβληθεί, επίσης, σε μαγνητική γιατί νιώθει έντονες ενοχλήσεις στον προσαγωγό του. Τέλος, ο Περέιρα παρά τα τέσσερα ράμματα στο δεξι φρύδι αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ θυμίζουμε ότι από το ματς της Νέας Σμύρνης θα απουσιάσουν και οι τραυματίες Γιακουμής, Σαλπιγγίδης και οι τιμωρημένοι Νομπόα, Μακ, Κόστα και Κλάους. Να σημειωθεί ότι επέστρεψε σε αποστολή του ΠΑΟΚ μετά από καιρό ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.
Στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη βρίσκονται οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Ιτάνζ, Γλύκος, Σκόνδρας, Ρατς, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Τζαβέλλας, Παπαγιαννόπουλος, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Μαντούρο, Πόζογλου, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης, Σαββίδης.

Σχετικά άρθρα