Τα δεδομένα για «Καϊ»,Κένιον, Κούπερ και κόουτς

Ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει τρόπο να αλλάξει τις αγωνιστικές ισορροπίες είναι δεδομένο. Ότι η αγορά στα μέσα Μαϊου είναι σχετικώς περιορισμένη κατανοητό. Η ονοματολογία για προπονητή και παίκτες δεν έχει τέλος.
Τρία νέα ονόματα παικτών προστέθηκαν στη μακρά λίστα, εκ των οποίων ένα συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες και είναι αυτό του γκαρντ Ντι Τζέι Κούπερ που έκανε πέρυσι εντυπωσιακή χρονιά με τον ΠΑΟΚ. Φέτος έπαιξε στην Ενισέι της Ρωσίας.
 
Η περίπτωση του Κένιον Μάρτιν έχει δυσκολίες. Αρχικά στην τιμή. Αλλά ακόμα κι αν αυτό ξεπερνιέται, τίθενται σημαντικά αγωνιστικά θέματα για τον 37χρονο πάουερ φόργουορντ, που φέτος έχει παίξει ελάχιστα και βρίσκεται σε απραξία από τον Φεβρουάριο.
 
Τέλος, έπαιξε το όνομα και του Κώστα Καϊμακόγλου, ο οποίος έχει ολοκληρώσει τη χρονιά με την Ούνιξ (που δεν είναι στα καλύτερά της γενικώς), αλλά έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο στο Καζάν, υπάρχουν πράγματα που τον κρατούν εκεί, ενώ υπάρχει και δυσκολία συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον μάνατζερ του παίκτη.
 
Αυτά είναι τα δεδομένα για τις τρεις περιπτώσεις που ήρθαν να προστεθούν στη λίστα της ονοματολογίας. Όπως αντίστοιχη διεργασία εξέτασης υποψηφίων υπάρχει και για προπονητή, την ώρα που ολοένα αυξάνονται οι πιθανότητες να αναλάβει ο Αλβέρτης με τον Μανωλόπουλο να βγάλουν και φέτος τα κάστανα από τη φωτιά, αφού για διαφορετικούς λόγους η λίστα υποψηφίων (για διαφορετικούς λόγους η καθεμια) περιορίζεται.
 
Τα υπόλοιπα δεν μένει παρά να τα δείξει η ίδια η ζωή…

Σχετικά άρθρα