Γκάφα ο «Ντίμι» υπό το βλέμμα του Μουρίνιο! (video&pics)

Βήμα… πρόκρισης στον τελικό των πλέι ανόδου στην Τσάμπιονσιπ έκανε η Μίντλεσμπρο, καθώς νίκησε με 2-1 εκτός έδρας την Μπρέντφορντ την Παρασκευή σε ματς που σημαδεύτηκε όμως από τραγικό λάθος του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου. Ο Ζοσέ Μουρίνιιο βρέθηκε μάλιστα στο γήπεδο και παρακολούθησε τον αγώνα!!!
Στο άλλο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων για τα ημιτελικά των μπαράζ είχαμε ισοπαλία 1-1 ανάμεσα στην Ίπσουϊτς και την Νόριτς!       

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε τρομερό λάθος, όταν στο 54’ η Μπρέντφορντ πέτυχε το 1-1. Η «Μπόρο» είχε κάνει το 1-0 στο 26’ με τον Βόσεν, ενώ πήρε το «διπλό» με τέρμα από τον Αμορεμπιέτα στο 90’+3! Ο «Ντίμι» πρόσφερε πάντως τα μέγιστα κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου, στο να πάρει η Μίντλεσμπρο την 4η θέση. Όπως είπαμε ο τεχνικός της Τσέλσι βρέθηκε στις κερκίδες, μπορφανώς για να παρακολουθήσει και μεταγαρφικό στόχο των «μπλε»!

Το Σάββατο η Νόριτς προηγήθηκε στο 42’ με τον Χόουσον στην έδρα της Ίπσουϊτς, με την γηπεδούχο να ισοφαρίζει στο 45’ με τον Άντερσον. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος…

Θα ακολουθήσουν ρεβάνς και δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Εάν μετά τα δεύτερα παιχνίδια έχουμε ισοπαλίες στο συνολικό σκορ, τότε ακολουθούν παράταση και πέναλτι εάν χρειαστεί…

Ο τελικός θα γίνει στο «Γουέμπλεϊ» και το ματς θα είναι μονό…

Σχετικά άρθρα