«Μάχη» για Ρομπίνιο, Καρίγιο, Βίντιτς

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η μεταγραφική δραστηριότητα του Ολυμπιακού με πολλά μεγάλα ονόματα από τη διεθνή αγορά να απασχολούν τους ερυθρόλευκους ενόψει της ενίσχυσής τους για τη νέα σεζόν.
 
Υπάρκτό είναι το ενδιαφέρον για τον Ρομπίνιο τον οποίο είχε καταφέρει πέρυσι να κλείσει ο Ολυμπιακός αλλά δεν είχε δώσει την έγκρισή του ο Μίτσελ. 
 
Ο Βραζιλιάνος έχει προτάσεις παραμονής στη Βραζιλία από Σάντος και Φλαμένγκο αλλά δεν τον ικανοποιούν οικονομικά. Επίκεινται συζητήσεις του με την Μίλαν στην οποία ανήκει, με τον Ολυμπιακό έτοιμο να κάνει την υπέρβαση, την ώρα που βγαίνουν στην επιφάνεια φήμες και για προσπάθεια για άλλους Βραζιλιάνους σταρ όπως ο Ροναλντίνιο και ο Πάτο. 
 
Μια υπόθεση που θέλει να προχωρήσει ο Ολυμπιακός μέσω του Λουτσιάνο Γκαλέτι είναι αυτή του Γκουίδο Καρίγιο. Με την Εστουντιάντες να έχει βάλει ψηλά τις απαιτήσεις της για τον 24χρονο φορ, τον οποίο διεκδικεί και η Ίντερ.
 
Από την ομάδα του Μιλάνου ο Ολυμπιακός κοιτάζει μήπως μπορέσει να προχωρήσει την απόκτηση του Νεμάνια Βίντιτς, με τον ατζέντη του πολύπειρου Σέρβου στόπερ να αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. 

Σχετικά άρθρα