«Διπλό» η Μονπελιέ (video)

Η Μονπελιέ κατάφερε να σκοράρει στην… τελευταία φάση και έτσι έφτασε στη νίκη με 1-0 στην έδρα της Λανς (έπαιζε με 10 από το 65’), που έχει υποβιβαστεί, για την 36η αγωνιστική του Σαμπιονά. Η φιλοξενούμενη επέστρεψε στις επιτυχίες και είναι στο -4 από την 4η Μαρσέιγ και 5η Σεντ Ετιέν, αλλά δεν τις… προλαβαίνει!

Η Λανς συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-6). Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για την γηπεδούχο, αφού στο 22’ ο τερματοφύλακας Ριού τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή. Στο 65’ έμεινε μάλιστα με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ο Λαντρέ είδε την δεύτερη (η πρώτη στο 55’) κίτρινη κάρτα…    

Τελικά, το γκολ που έδωσε και το «τρίποντο» στους φιλοξενούμενους ήρθε από τον Μουνιέρ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι συνθέσεις
ΛΑΝΣ: Ριού (λ.τ. 22’ Μπελόν), Μουρ, Λαντρέ, Γκμπαμίν, Μπουλενγκέρ, Λε Μουάν, Σιπριέν, Ελ Γιαντεγιαουί (73’ Μπα), Σαβάρια, Κουλιμπαλί (79’ Μαντιανί), Τουζγκάρ.
ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Λιγκάλι, Τιενέ, Ελ Καουτάρι, Ντεπλάν, Σκιρί, Μαρβό, Σαϊχί, Μαρτέν (79’ Ριμπελέν), Βούτριτς (57’ Καμαρά), Μπάριος (57’ Μπεριγκό), Μουνιέρ.

Σχετικά άρθρα