Έβγαλε… εξάσφαιρο η Σίτι (video)

Με το θριαμβευτικό 6-0 εντός έδρας για την 36η αγωνιστική κόντρα στην ΚΠΡ, που υποβιβάστηκε (το Σάββατο έπεσε και η Μπέρνλι), έφτασε η Μάντσεστερ Σίτι στην 4η σερί νίκη, κάνοντας έναν ακόμα βήμα για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ… Χατ-τρικ ο Σέρχιο Αγκουέρο!

Να αναφέρουμε πως αυτή είναι η μεγαλύτερη φετινή νίκη των «πολιτών», που είχαν μεγαλύτερο σκορ το 5-0 επί της Φούλαμ. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι στην 2η θέση και στο +5 από την 4η Γιουνάιτεντ. Η ΚΠΡ που του χρόνου θα παίζει στην Τσάμπιονσιπ, έμεινε για 5η αγωνιστική χωρίς νίκη (0-2-3).

Όπως είπαμε χατ-τρικ πέτυχε ο Σέρχιο Αγκουέρο, καθώς σκόραρε στο 4’ στο 50’ και στο 65’… Ο Αργεντινός άσος έφτασε τα 25 γκολ και είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Αυτό ήταν μάλιστα το δεύτερο πιο παραγωγικό ματς για τον διεθνή επιθετικό στο φετινό πρωτάθλημα , καθώς είχε σκοράρει τέσσερα τέρματα φορές στο 4-1 επί της Τότεναμ. Τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Κολάροβ (32’), Μίλνερ (70’) και Νταβίντ Σίλβα (87’)…

Οι συνθέσεις
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Ντεμιτσέλις, Μανγκαλά, Κολάροβ, Φερνάντο, Φερναντίνιο (75′ Γιαγιά Τουρέ), Λάμπαρντ (63′ Μπονί), Μίλνερ (82′ Χεσούς Νάβας), Νταβίντ Σίλβα, Αγκουέρο.
ΚΠΡ: Γκριν, Κόκερ, Ρίτσαρντ Νταν, Χιλ, Χένρι, Μπάρτον, Φίλιπς, Γιουν Σουκ-Γιουνγκ (85′ Σον Ράιτ-Φίλιπς), Φερ (78′ Κράνιτσαρ), Ζαμόρα (53′ Χόιλετ), Όστιν.

Σχετικά άρθρα