Μία ανάσα από τους «8» η Εθνική!

Την πρώτη νίκη της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουλγαρίας πέτυχε η Εθνική μας ομάδα Κ17. Η “γαλανόλευκη” επικράτησε με 1-0 επί της Σκωτίας στη Σωζόπολη στην 2η αγωνιστική των ομίλων και πλέον χρειάζεται έναν βαθμό στο ματς κόντρα στην αδιάφορη Γαλλία ή να μη νικήσει η Ρωσία προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Το “χρυσό” γκολ για την ομάδα του Βασίλη Γεωργόπουλου πέτυχε στο 39′ ο Παυλίδης, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ και χάρισε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το πολύτιμο “τρίποντο”. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι Σκωτσέζοι καθώς στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Μπερτ. 

Πλέον, η Εθνική στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση της Τετάρτης (13/4, 17:00) κόντρα στην Γαλλία, η οποία νίκησε με 1-0 τη Ρωσία και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους “8”.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Κατράνης, Ευαγγέλου, Νικολάου, Ρέτσος, Νάτσος, Μίγγος, Παυλίδης (49΄ Λάμπρου), Λημνιός, Τσίγγος (80΄ Δοδοντσάκης), Κιρτζιαλίδης (49΄ Χατζηδίμπας).

Σκωτία: Ρόμπι ΜακΚρόρι, Φινλέισον (49΄ Μίντλετον), Ρος ΜακΚρόρι, ΜακΙντάιρ, Χάρβι, Μπερτ, Χιλ, Ρος (75΄ Σούταρ), Γουίλσον, Χέντρι, Μίλερ (68΄ Μόρισον)

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
Ελλάδα – Σκωτία 1-0 (39′ Παυλίδης)
Ρωσία – Γαλλία 0-1 (50′ Εντουάρντ)

Η βαθμολογία
1. Γαλλία 6
2. Ελλάδα 4
3. Ρωσία 1
4. Σκωτία 0

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (13/4, 17:00)
Γαλλία – Ελλάδα
Ρωσία – Σκωτία

Σχετικά άρθρα