Σαλίνο: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα και ότι εξαρτάται από τη δική του απόδοση η έκβαση κάθε αγώνα εξέφρασε ο Λεάντρο Σαλίνο μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά και ενόψει του τελικού με την Ξάνθη για το Κύπελλο.
 
Οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου μπακ του Ολυμπιακού:
 
«Είμαι λίγο απογοητευμένος από τον τρόπο που μπήκε η ομάδα στο παιχνίδι. Ήμασταν λίγο νωθροί στην αρχή, δεχτήκαμε ένα γκολ, αλλά πιστεύω πως στο δεύτερο ημίχρονο δυναμώσαμε, κάναμε πολλές ευκαιρίες για να βάλουμε κάποιο γκολ, προσπαθήσαμε πάρα πολύ και καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία. Από εδώ και πέρα, για λίγες μέρες, πρέπει να ξεκουραστούμε και μετά πολύ δυνατά να προετοιμαστούμε, όσο καλύτερα γίνεται, για τον τελικό του Κυπέλλου και να τελειώσουμε την χρονιά κερδίζοντας και το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα».
 
Είσαι αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να αντεπεξέλθει στον τελικό, που είναι μετά από δύο εβδομάδες;
 
«Φυσικά και το πιστεύω, με όλο τον σεβασμό απέναντι στην Ξάνθη και σε όλες τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα, έχει αποδείξει πως έχει την δυνατότητα να κερδίσει αυτόν τον τελικό. Η Ξάνθη είναι μία πολύ καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές, όμως εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός και πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε και να πάρουμε και το Κύπελλο».
 
Κλείνοντας θα θέλαμε έναν απολογισμό της χρονιάς για την ομάδα και εσένα.
 
«Ό,τι και να σκεφτώ για τα προηγούμενα παιχνίδια, ο τελικός του Κυπέλλου είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Έχουμε σεβασμό απέναντι στην Ξάνθη, πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, αυτό το παιχνίδι σκεφτόμαστε τώρα και θέλουμε να πάμε να το κερδίσουμε».

Σχετικά άρθρα