Κρίσιμο δεκαήμερο για Εσιέν

Το επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο στην προσπάθεια που καταβάλει ο Παναθηναϊκός για να ντύσει στα πράσινα τον Μίκαελ Εσιέν. Οι διοικούντες το Τριφύλλι που ήδη έχουν κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με την πλευρά του γκανέζου αμυντικού χαφ, έχουν διαπιστώσει ότι ο άσος της Μίλαν είναι θετικός στο πλάνο που του έχουν παρουσιάσει για τον ηγετικό ρόλο που θα έχει στον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν.

Το οικονομικό σκέλος παραμείνει αγκάθι στην υπόθεση, αφού οι απολαβές του 32χρονου χαφ στους Ροσονέρι ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ η πρόταση του Τριφυλλιού φτάνει με τα μπόνους μέχρι το 1,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο εκτιμάται ότι υπάρχει πεδίο για διαπραγμάτευση προκειμένου οι δυο πλευρές να έρθουν πιο κοντά.

Στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να δώσουν διαστάσεις σίριαλ (και) στη συγκεκριμένη υπόθεση γι’ αυτό και σκοπεύουν έχουν ξεκαθαρίσει το τοπίο το προσεχές διάστημα προκειμένου να γνωρίζουν αν στο νέο πρωτάθλημα θα πορευτούν με τον Εσιέν ή αν θα πρέπει να στραφούν σε κάποια άλλη λύση.

Οι Πράσινοι πάντως δεν παίζουν μόνοι τους για τον γκανέζο χαφ αφού ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από το Κατάρ, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ και την Τουρκία.

Σχετικά άρθρα