Έρωτας: Πώς θα καταλάβεις αν σε κοροϊδεύει  thumbnail
Καλησπέρα, κανείς δεν πρόκειται να σου απαντήσει για το πώς σκέφτεται ο άλλος γιατί δεν γίνεται να γνωρίζει. Προφανώς για να γράφεις για αυτό και για να λες ότι ενδιαφέρεσαι, για σένα αξίζει αυτή η σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Το θέμα είναι να κάνουμε σχ

Έρωτας: Πώς θα καταλάβεις αν σε κοροϊδεύει

Αναγνώστριά μας ρωτά: 


Γεια σας ειμαι 28 και το πρόβλημα μου είναι ότι μου αρέσει ένας μικρότερός μου 24 είναι. Πριν δυο χρόνια με χαιρέταγε και μου έδινε σημασία εγώ όμως ντρεπόμουν και κόλλαγα λόγω ηλικίας μετά αυτόςε γνωρίζει κάπποια και έχουν σχέση 1, 5 χρόνο. Η κοπέλα του ήταν φοιτήτρια από άλλο μέρος και έφυγε και αυτός πάλι ξεκίνησε και μου μιλάει και με κοιτάζει δε ξέρω πώς να του δείξω ότι ενδιαφέρομαι παρότι υπάρχει άλλη.Αυτος ομως αναρωτιεμαι αν με θελει μονο για κατι εφημερο επειδη εχει κοπελα. Δεν ξερω αν αξιζει να ασχολουμαι μαζί του. 


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος Γιώργος Πανταζόπουλος 
Καλησπέρα, κανείς δεν πρόκειται να σου απαντήσει για το πώς σκέφτεται ο άλλος γιατί δεν γίνεται να γνωρίζει. Προφανώς για να γράφεις για αυτό και για να λες ότι ενδιαφέρεσαι, για σένα αξίζει αυτή η σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Το θέμα είναι να κάνουμε σχέσεις με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να μας δώσουν αυτό που αναζητάμε και να μας χαρίσουν αληθινές στιγμές ευτυχίας. Από την στιγμή που ο άλλος έχει κάνει την επιλογή του θα πρέπει να προετοιμάζεις τον εαυτό σου για τυχόν απόρριψη. Προσπάθησε να μην σκέπτεσαι τον άλλον αλλά εσένα την ίδια, τις επιθυμίες, τις ανάγκες σου και πως μπορούν να εκπληρωθούν. 


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X