Οι ρεβάνς που οδηγούν στον τελικό είναι στα κανάλια Novasports!

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τρίτη 12 Μαΐου, και τη Πέμπτη 14 Μαΐου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους επαναληπτικούς αγώνες, Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του UEFA Champions League και Φιορεντίνα – Σεβίλλη για τη φάση των «4» του UEFA Europa League. Και οι δύο αγώνες θα προβληθούν από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και ηχητικά από το Novasports.gr.
Την Τρίτη 12 Μαΐου, στις 21:45, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα δουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, τον επαναληπτικό αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του UEFA Champions League. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης. Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, θα ακολουθήσει η εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD με το Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο.
Η συνέχεια είναι την Πέμπτη 14 Μαΐου στις 22:05 στα Novasports 2 και Novasports 2 HD με τον αγώνα ρεβάνς, Φιορεντίνα – Σεβίλλη για το UEFA Europa League. Στην περιγραφή θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, στις 24:00, τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος με την εκπομπή «Europa League Live», στα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD.Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:UEFA Champions League
Τρίτη 12 Μαΐου 21:45 Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και ηχητικά από το Novasports.gr UEFA Europa LeagueΠέμπτη 14 Μαΐου 22:05 Φιορεντίνα – Σεβίλλη, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και ηχητικά από το Novasports.grΟι παρακάτω αγώνες θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση
15/05, 15:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD16/05 19:30 Ντνίπρο – Νάπολι σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Σχετικά άρθρα