Δίωξη στην Βέροια

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στην Βέροια, στον γενικό αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Λαναρή και στον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιώργο Αρβανιτίδη.
Ο λόγος ήταν η εμπλοκή τους σε ύποπτο προς χειραγώγηση αγώνα, ο οποίος δεν είναι άλλος από εκείνον μεταξύ της Βέροιας και του Ολυμπιακού τη σεζόν 2012-13 στις 6 Ιανουαρίου.
Η δίωξη τους προέκυψε μετά τις ένορκες καταθέσεις τόσο του Δημήτρη Καλαϊτζίδη όσο και του Νίκου Γεωργέα, οι οποίοι ανέφεραν πως στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Λαναρής ζήτησε από την ομάδα του να χάσει με 3-0. Για την ίδια υπόθεση κατέθεσε σήμερα το πρωί και ο πρώην παίκτης της Βέροιας, Παντελής Καφές.
Αν κριθούν ένοχοι πάντως, η Βέροια είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθεί με υποβιβασμό.
Αναλυτικά η ενημέρωση:
O κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Βέροια, του κ. Γεώργιου Λαναρή και του κ. Γεώργιου Αρβανιτίδη για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 21Β και 21Α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε, κωδικοποιήθηκε και εγκρίθηκε στις 22-5-2012 με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. και επικυρώθηκε από τη Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. την 1-6-2012 και ίσχυε κατά τον κρίσιμο εν προκειμένω χρόνο.

Σχετικά άρθρα